![]() |
Blow off valves
Mareste puterea la masina Blow of valves ??? nu ma pricep prea bine. lamuritima si pe mine va rog:???:
|
Re: Blow off valves
cica nu prea ;)
|
Blow of valve sau mai pe scurt BOW are rolul de a elimina presiunea care nu este necesara turbosuflantei. BOW se foloseste numai la masinile cu TURBO. acestea sunt "un accesoriu" de care ai nevoie la o masina turbo, pentru a functiona corect turbosuflanta.
|
din cate stiu eu nu e un accesoriu absolut necesar. cred ca motorul poate functiona si fara el in schimb prezenta lui mareste simtitor viata turbinei eliberand presiunea , astfel netinand turbina in sarcina cand nu e necesar acest lucru. sub nici o forma nu se castiga nici un fel de cal , magar sau catar .... mai bine zis .. castigul e pe termen lung , adica face tot posibilul ca magarii care ii ai sa moara mai greu :)
blow of valve ... bov .. nu bow .. zic eu :P |
Quote:
|
Quote:
|
Luci te contrazic... Exista aplicatii BOV si pentru diesel!! Vin cu un kit de electronica in plus... Dar in conditiile in care turbina de diesel are geometrie variabila nu ajuta cu nimic, ba chiar strica!
|
Quote:
|
dar merge BOV si pe motoarele echipate cu kompressor?
|
si dak merge unde anume se monteaza si cum?
|
Quote:
|
deci la ori ce masina cu turbo compresor (benzina) are si blow of valves?
|
Quote:
|
Numele meu e Lucian nu Google si nu am nici o obligatie sa te invat pe tine principiul de functionare al unor echipamente - piese. La fel cum nici tu nu aveai nici o obligatie sa faci pe interesantul pe aici. Daca intrebai ti se raspundea frumos. Dar faci afirmatii si atunci ...
P.S. Pur si simplu Street Racers ? :))) |
Quote:
Tu faci referire la un sistem surogat de bov . Cel de diesel de care vb ... are un fratior care se pune si pe motoarele aspirate. Ambii frati au doar un rol ... sunet similar bov-urilor . |
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning