![]() |
Corvette 427 Z06
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...459a56534e.jpg
Corvette 427 Z06 Pasionatii de Corvette isi pot achizitiona un 427 Limited Edition Z06. Masina vine intr-o culoare crystal red, asortata cu jante exclusiviste, interior din piele, embleme "427" pe scaune si carpete si placute cu inscriptia "Z06". Fiecare masina va avea cate o cotiera personalizata si va face parte din colectia de 427 Corvette-uri destinate clientilor din America de Nord. Alte 78 de automobile vor fi construite pentru pasionatii de peste Ocean, rezultand un total de 505 bolizi Z06 de colectie. "505" e de asemenea o cifra deosebita, reprezentand numarul de cai putere al Corvette-ului Z06. Pretul unei asemenea masini va fi de 84195$, cu 13000$ mai mult decat cel al variantei standard. Pentru sistemul de navigatie ar mai trebui sa scoateti din buzunar inca 1750$. |
Re: Corvette 427 Z06
o fi ea de colectie da' mai bine ei una stock si pui cheia pe ea.
|
nu ar fii de mirare.. daca.. am vedea.. una... prin tara...
|
Z06, o masina americana ce isi merita toti banii!
|
inainte nu prea imi placea corvette ...acum incepe sa imi placa
|
Quote:
|
Quote:
|
pai si e cat un M3 .... totusi nu se pot compara chiar daca sunt fan BMW...un vette e un vette
|
Imi plac foarte mult jantele alese.. si arata foarte mult .. cum arata
|
e frumoasa..da si o gramada de bani :|
|
chiar daca e o masina americana si multi s-ar astepta ca la prima curba sa sara in pom zo6 e o masina surprinzator de stabila pe viraje si performantele sunt foarte ridicate un alt avantaj ar fi pretul destul de mik ptr un super car per total e o masina tare si din punctul de vedere al aspectului si al performantelor numai ca o parte din materialele folosite la contructie nu sunt de foarte buna calitate
|
|
mijto mijto...nu pentru romanina...sau doar de colectie
|
Corvetele arata szooper bine si mai ales jentile alea dar pretul te cam face sa inchiti in sec !!!
|
asta imi place la masinile americane is ieftine, pe langa bolizii europeni si sunt la fel de capabile
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning