![]() |
Tutorial: "Trucuri" cu tractiune fata
Tutorial: "Manevre" cu tractiune fata Tiff Needell, prezentator al emisiunii Fifth Gear, va arata cum sa efectuati cateva "manevre" la volanul unei masina cu tractiune fata. |
Re: Tutorial: "Trucuri" cu tractiune fata
prea tare pe bune.... mie chiar mi-a placut.....
|
merge si cu loganu sau trebe roll-cage:lol::lol::lol:
|
DA impresionant
|
Oare cate perechi de cauciucuri iti trebuie pana le reusesti pe toate?
|
e foarte bun filmuletzu cand esti incepator si vrei sa inveti sa le faci :D
|
super tare uite asa am mai invatat si eu ceva azi :D dar eu zic ca trebuie ceva motor ca u sa inerci sa mergi in fatza da masina defapt se duce in spate pnm :)) aviz amatorilor nu incercati asa ceva cu dacia ca se da in doua:peace:
|
prea tare filmu' m-am uitat de 5ori pana acum la el.am ramas masca cu cata ursurinta fac toate astea ce mai meseriasi,respect.
|
multe chesti de acolo nu sunt f grele.....dar la faxele cu scimbatu sensului de mers trebuie un ambreiaj bunice si o cutie tapana....schu dintre viteze si marsarier e ff mare
|
Belea clipul ! :D ........Dar iti trebuie o masina tzapana o parcare mare cateva perechi de gume si have fun pana iti iese .....:P oricum sunt maieshtri amandoi .... :D
|
trebuie sa ai si frana de mana asta e concluzia mea
|
Belea . Pacat k e de vreo 10 ani filmul asta . voi puneti chesti pe site doar ca sa fie puse
|
tare clipu....respect...
|
o lectie buna pt soferi nu conteaza cat de veche este....
mia ales ca multi dintre noi avem masini vechi si care nu sunt dotate cu ESP sau ASR....si e chiar util sa faci asa ceva nu pt a te da mare si pur si simplu sa stii ce sa faci cand iti fuge masina .... parerea mea... |
Este un adevarat tutorial. Explicit, ilustrativ, elocvent si, mai ales, succint. Buna initiativa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning