![]() |
Lucrarile mele in materie
10 Attachment(s)
Sunt nou pe aici, deci mai intai ar trebuii sa va spun cate ceva despre mine.
Lucrez in 3D de aproximativ 2 ani si jumatate, si o mare parte a portofoliului meu o ocupa masinile, insa nu-i tot ce fac. Imaginile postate mai jos sunt ultimele renderuri la cateva din masinile mele, nu vreau sa umplu o pagina intreaga cu tot ce-am lucrat, am zis ca mai bine fac o selectie cu tot ce-i mai bun. Sper sa va placa. Modelarea este facuta in 3D Studio Max, iar renderurile cu V-Ray. Metoda de modelare este in general box modeling. |
Re: Lucrarile mele in materie
pur si simplu......:shock::shock::shock::shock:
foarte tari lucrari.....!!!!!!!!!!!!xD xD bine ai venit pe 4tuning ! |
impresionante lucrari ;) ... bine ai venit p 4tuning
P.S. stick-erele d p bara spate d la 350z sunt puse invers ;) |
misto lucrari brava ;)
|
am mai vazut lucrarile tale pe visual art .... .SUPER TARI :D
ce zici .... ne onorezi cu participarea la concurs ? ... nu ai nimic de pierdut bine ai venit printre noi :D |
Multumesc pt reply-uri, ma bucur ca va plac lucrarile mele. Da, lucrarile mele mai sunt postate pe cateva forumuri de grafica, m-am gandit sa intru si eu pe 4tuning, dat fiind ca e de specialitate, si inca tin minte cum ma uitam la lucrarile de pe aici pe vremea cand eram la inceput, si eram doar :shock::shock:
Cat despre concurs, deja m-am apucat de o masinuta, sper sa am timp sa o termin, ca saptamana viitoare plec la munte, si deja o saptamana de lucru s-a dus. O intrebare in legatura cu concursul, cat tine, pe ce perioada se desfasoara? Toate cele bune, o seara frumoasa in continuare. |
1 Attachment(s)
foarte tar lucrarile,felicitari,DAR...
skyline`u ala...seamana foarte tare cu un chop al unui VT`uner maghiar ...roobi...nu o gasesc acuma,da` o voi posta... :) LE: asta e masina...nu vreau sa insinuez ca ai copiat dupa el...da` sunt foarte asemanatoare :) bafta |
Da, nu e designul meu, pe deviant am mentionat asta, am uitat asta aici, imi cer scuze, si ferrariul e versiunea 3d a unui vt 2d care mi-a placut mult, iar mazda e un bodykit deja existent, cu unele mici ajustari, dar sunt 3d-uri, nu 2d-uri, asa ca nush daca se poate pune problema ca am copiat dupa ceva, poate doar ca idee de design, in rest sunt 2 chestii total diferite.
|
uite aici ai mai regulamentul conursului ....
https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=162&a=67 si aici se tin discutiile nu strica sa arunci un ochi :D https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii/page-18.html intentia noastra este sa ridicam acest concurs iar unul din factorii ce implica la cresterea rangului este numarul de participanti, cu cat numarul e mai mare cu atat e mai bine evident :D in seara asta tocmai am primit premiul de la editia trecuta o placuta de rami :D nu strica , chiar aveam nevoie :D , vreau sa spun ca nu ai ce pierde daca participi , zic eu ca o aparitie intr`o revista de specialitate aka 4TuningRO , da bine acolo la portofoliu nuh ? si la lucrarile care le ai zic eu ca ai sanse MARI la podium :P sanatate ! :D |
salut si bn ai venit;) super reusite si super smekere lucrariile tale, imi plac foarte mult:-P o singura rugaminte am, daca ai putea sa pui si cateva wire'uri, de la masiniile postate.Bafta multa in continuare si vb lui Grigo, o sa ai sanse mari de castig:D
|
Super tari lucrarile:shock:...:D dar mi se pare k ai un pic de grain pe ele....
|
Se vede ca pui pasiune, masinile sunt modelate ok, iar randarea este criminala.
|
frumoase rau lucrarile, se vede ca iti place...tine-o tot asa
|
foarte bine lucrat congratz.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning