![]() |
Machetele mele - Most_Wanted
3 Attachment(s)
deocamdata asta ..... dar acum incep ..... in caz ca nu trebuia sa fac thread`u asta pt ca am doar una singura...rog un mod sa il stearga.....
imi fac intrarea cu un VolksWagen new beetle cup (1999) producator: Burago 1/24 . Moderator edit:Poti sa ai 1,2..etc. machete, daca respecti regulamentul nu zice nimeni nimic!Si app: Bun venit!8) |
Re: Machete-Most_Wanted
Intodeauna am vrut un Beetle de la Bburago 1:24 ..dar am dat banii pe altele :roll: :lol:
btw...nice one :) |
6 Attachment(s)
inca un rand de poze cu mititica....:D sa se vada mai bine ce-i de capu ei:rolleyes2
scuze pt neclaritatea pozelor! |
misto misto!
|
rally time
|
Eu nu am citit regulametul pt machete ...din greseala nu l-am vzt l-am citit decat pe ala al forumului .....si am bagat in postul al 2 lea 7 poze ...stergeti una ....mii de scuze .....de preferabil poza a 2-a
done, andrey2003 |
1 Attachment(s)
:arrow: 8) :arrow:
model: Dodge Challenger R/T 1970 scara: 1/24 producator: Maisto :arrow: 8) :arrow: |
6 Attachment(s)
...am asamblat-o si pe asta :arrow:
|
5 Attachment(s)
ultima achizitie......si cum am cumparato m-am si apucat deschimbat putin la ea ....ii schimb jantele ....mi se par mai frumoase astea care le pun acum ....si am cam intampinat probleme ....nu e lafel sistemul de prindere .....cele de pe fata sunt cele noi ..alea de pe spate sunt originalele . :arrow:
:arrow:Mustang Boss 302 '70 :arrow:1/24 :arrow:Maisto |
ce e mai convenabil (si nu ma refer la bani)
sati iei o maketa gata facuta sau una pe care s-o asmablezi tu??? Nu mai folosi k, tz si altele!Scrie romaneste! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Machetele mele - Most_Wanted
5 Attachment(s)
:arrow: nr de inmatriculare personalizate .....:D acum astept sa imi vina si stikere cu 4tuning pt ele ... :D
scz de claritatea pozelor . |
Re: Machetele mele - Most_Wanted
cum ai facut placutzele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning