![]() |
curse legale br
va spun sincer sunt cam duse in Br nu am mai fost de ceva timp ca lucrez in B dar de cand s-a vandut ACM-ul s-a dus farmecul... :D
|
acm... ? aia era o masina ?
|
da era o dacie gri destul de simpla dar proprietarul era super ok si facea atmosfera ...dar acum am vazut ca nu prea mai e nimeni pe acolo....tu nu ai modificat nimic la w tau...???
|
aaaa ai un \"S\" scuze sper ca nu l-am jignit...oricum e ca si \"w\" aproape...
|
nu am nimic .... nu se merita .. prea mic motoru' pt ceva serios :)
|
eu mai am putin si ajung la 90 cp pe 1.4 meu dar mai am de pus chipul... :twisted:
|
si eu tot 1.4 am ... al tau e 8v sau 16v ?
|
:oops: e motorul normal de dacie din 2000 pe injectie cu mici:) modificari...si....are ....430.000 km in bord .... :D
|
looooooooooooooool :lol: :lol: :lol: :lol:
cate sute de mii de km ? :lol: |
da am luat-o foarte ieftin si mi-a convenit anul si ca e pe injectie ca sa o pot modifica dragut .... :lol:
|
:P nici bunicu cu troasca lui din 90 nu a strans atati kilometri .... nu te supara ca intreb ... tu dormi si traiesti in masina aia ??? cum de ai facut atatia ??? si de cat timp o ai ?
|
am auzit ca acolo in braila sunt foarte multi doritori ... poate punem de o (i)legala impreuna :)
|
Nu stiu cat de multi doritori sunt atata timp cat eu , de cand nu mai am masina, imi pierd noptile pe strada si nu vad nimic interesant decat baietii cum merg cu a 2-a la relanti si maneaua ,plina de distorsiuni, la maxim. :evil:
|
:shock:
|
NU se dau liniutze in braila. NU exista nici un loc bun pentru asa ceva si nimanui nu ii place acest sport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning