![]() |
Consum Real E39
am si eu o intrebare stiiti cumva care este consumu la un seria 5 e39 din 98 2.0 150 cai 520....
sper sa nu radeti de minedar sunt curios k ma cert cu amici k eu zik k rupe in 2 consumu ei zik k nu .. |
Re: Consum Real E39
Quote:
Un 2.0 ar trebui sa consume un ~ 12% . Bertonele tau cat consuma ? ala nu rupe la consum ? :lol::lol: |
ba da... tocmai daia intrebam ..eu am zis MULT...nu era vorba de mine..am intrebat doar din curiozitate nu tre sa ne certam :D bertonele consuma dar nu am BMW daia intrebam posesori de BMW
|
Quote:
Stiu ca la bertone consuma cam 13 prin orasel :D |
pot dovedi oricand k 528i la 110km/h ia 8l/100km
la 140km/h ia 10l/100km si 160km/h ia 12-13l/100km.... mi se pare absolut bestial consumul pentru o masina de calibrul ei...! in oras nu stiu sigur k depinde mereu de aglomeratie...poate sa-ti ia si 10 dak e noapte si e liber poate sa-ti ia si 20 daca e bara la bara si pleci asa k disperatu mereu!....BMW CONSUMA....dar tot bmw ramane! |
Quote:
|
da frate-miu...traiasca motorina....poate ne intalnim la o tura odata...auzi motor 2800cmc 6 cilindrii in linie:X si alte suprize:X
p.s.: 2800cmc la bmw e benzina...so....se simte diferenta la consum....la putere nu ma bag k nu am mers cu diesel....dar ar trebui sa fie ceva peste 520D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning