![]() |
Se vinde BMW 320 i
4 Attachment(s)
Suspensie sport
Jante aluminiu (16\" Borbet) Toba remus Oglinzi electrice Mp3 player Motor motronic Stare foarte buna de functionare Pret : 3000 euro, fix pix Variante auto |
ce an de fabricatzie!!! catzi proprietari a avut...!:)
|
misto rau de tot....dak te intereseaza un schimb...tot ceva nemtesc
:idea: +/- diferenta |
Nice car dude :!:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
te-am intrebat pe tine!!! sau te-am deranjat cu ceva!!! |
Re:
Quote:
Fa-mi oferte |
Accept si variante, auto.. chiar nimeni nu vrea sa-si schimbe masina ? :roll:
|
Mutzule' din ce an ie tatah?!?!? nu de alta da' ash fi io interesat de un schimb... io am 318-le ala de pe bazar
|
1 Attachment(s)
sorry de intarziere cu raspunsul...oferta mea este de un golf 2, 87',tuning, motor schimbat,jante...etc.Dak este cazul ofer dif...
|
mutzule fi amabil si da niste detalii cu privire la BMWu... ce an este? s catzi proprietari a avut..!!
|
Re:
Quote:
Nu stiu cati propietari a avut. Acum e pe numele meu. |
Re:
Quote:
Dar clar, nu-l dau fara diferenta.. spune-mi cat imi oferi, si al meu are jante si tuning, si motorul merge impecabil, si e si mai nou ca al tau :wink: Spune-mi diferenta, si de unde esti? |
1 Attachment(s)
VW Golf 2 1.6 benzina - 5 + 1 [motor schimbat anul trecut –autorizat RAR + carte] trapa,alarma,inchidere centralizata,servo frana,injectie monopunct,ITP valabil 2006 [mai]
-al doilea proprietar in RO Am schimbat urmatoarele piese---capete planetare -flanse amortizor -rulmenti FAG [Germania] -curea distributie -filtre -bucse bara stabilizatoare -bielete antiruliu -releu HUCO -alternator -bujii BOSCH La partea interioara ---- -volan sport MOMO + cel original -pedalier -schimbator sport -bord cadrane albe cu turometru -lumina bord albastra -rama schimbator PILOT -fetele de usi [fata – spate] Partea exterioara ---- -spoiler fata M -spoiler spate M -praguri RIEGER -masca cu doua faruri [originala JOM TUNING – Germania] – fara sigla VW -geamuri laterale spate + haion heliomate -eleron GTI -sigurante capota LAMPA -semnale fata GTI albe + laterale -stopuri model in doua culori -jante aliaj RW -Cauciucuri ASSURO 195/50/15 - 205/50/15 -A fost supusa operatiei de tinichigerie completa,antifonare int + ext. Trebuie vopsita. apropo...diferenta de bani nu ar fii foarte mare pt. ca eu deja il am bagat la vanzare la un pret echivalent cu al tau....si chiar am clienti... o intrebare: cu tinichigeria cum stai pt. ca asa cum bine stie toata lumea,acest amanunt conteaza primul cand cumperi o masina... a,si ce consum are? dak tot mai esti interesat poti pastra jantele si linia audio... :wink: inca o poza......................................07263015 23 Buc. |
Haide sa vorbim astazi, la ora 00 pe messenger.
Id-ul meu e sconxoo. Te astept. Ce stiu sigur e, ca consuma 9, si ca eu nu o sa vin la Bucuresti. Restul, vorbim deseara.. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning