Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Faza Tare in Rusia (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/6690-faza-tare-rusia.html)

FiReBuRn 15-07-05 00:51

Faza Tare in Rusia

1 Attachment(s)
Tare rau de tot cheliosu` :twisted:

aR99bMw 15-07-05 01:15

tare rau...oare e pe bune faza? :lol:

FiReBuRn 15-07-05 01:27

Eu cred ca da.. ca se opreste si muzica de pe fundal :lol:

soricelu 15-07-05 01:43

e prea sadic ca sa fie pe bune :lol:

Alexutzzz 15-07-05 02:00

cum dreaq , da pistolu lu ala ori era cu gaze ori avea gloante oarbe da pm nush e prea ciudat si pm aia care filmau iti dai seama ca sareau la ala sa nu il impuste nu??? oricum daca e adevarata LOLOLEX

the_mav 15-07-05 07:40

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
clar nu era cu glont adevarat.... se aude altfel, are alt recul si mai ales de la distanta aia penetra obligatoriu cutia postala respectiva (bineinteles cu om cu tot :wink: )...

oricum... beton faza :shock: :shock: :shock:

B|shOp-VR6 15-07-05 08:10

PIsotolul ala e cu scovergi frate... zici ca tragea cu partzuri :lol: .. si ala cu aer comprimat are recul mai mare decat ce avea asta :)

Spot 15-07-05 08:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"FiReBuRn\"
Eu cred ca da.. ca se opreste si muzica de pe fundal :lol:

pai normal ca se opreshte fiindk asa e editat filmu...crezi ca aia aveau acolo orchestra in timp ce faceau aia?...au pus ei melodia dupa si doar nu erau asa tampiti sa dea la tv asa ceva+ ca mosu ala statea parca facea parte din S.W.A.T. asa statea langa cutia aia poshtala!

aleks 15-07-05 15:07

bai e vrajeala treaba, nu se poate...

claudiu lucian 27-12-05 22:41

dap, clar vrajeala. dak era adev nici nu mai dadea p post sau macar muzica o opreau pt k yo nu cred k se intampla in direct

mike20 29-12-05 14:43

e vrajala..si faza cu pistolu face parte din poanta...e facuta special asa :lol:

DASCALUGABRIEL 29-12-05 14:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
clar nu era cu glont adevarat.... se aude altfel, are alt recul si mai ales de la distanta aia penetra obligatoriu cutia postala respectiva (bineinteles cu om cu tot :wink: )...

oricum... beton faza :shock: :shock: :shock:

apropo de faza cu glont adevarat-iti dau browningu meu de 9mm si ai sa vezi ca nu emare diferenta cind tragi cu ceea ce vezi pe film.nu e obligatoriu sa penetreze cutia postala glontul.daca ninereste in os mai solid se deformeza si pierde o mare cantitate de energia initiala.in orice tratat de medicina legala vei gasi exemple de rani provocate de arme de foc(in acest caz pistoale)in care glontul nu a iesit chiar daca s-a tras point blanck!(adica de foarte aproape)

the_mav 29-12-05 15:12

de acord cu ce spui tu gabriel, dar raportate la numarul total de astfel de incidente, sunt mai multe cele care se soldeaza cu rana dubla intrare/iesire...

ps: ce browning de 9 mm ai?

DASCALUGABRIEL 29-12-05 15:22

re

vezi pm

EMaiL 30-12-05 07:58

1 Attachment(s)
ia .... tot la rusi

All times are GMT +2. The time now is 13:42.

- Copyright 2026 4Tuning