![]() |
Chevrolet Aveo cu trei usi
13 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1797f6d66f.jpg
Chevrolet Aveo cu trei usi Noul Aveo cu cinci usi nu a intrat inca la vanzare, va debuta in martie, asa ca Chevy s-a gandit ca mai are timp sa extinda gama. Varianta cu trei usi o va urma pe cea cu cinci, urmand sa apara in iunie. Vor fi disponibile doua motorizari, 1.2L 84 CP si 1.4L 101 CP. |
Re: Chevrolet Aveo cu trei usi
toate marcile au un fix cu masinile din clasa musca .....devine stresant ....vreau masini mari
|
din lateral seamana cu fabia
|
Daca va fi undeva in 10 mii cu toate taxele, varianta de 1,4 ar fi o treaba interesanta, pana una alta in poze e ok, ceva mai masiv decat Kalos-ul al carui urmas este.
|
ahaaa...si presupun ca e mai mica cu cativa cm nu???...or sa ajunga sa le faca de juma de metru....
|
urata..chiar nu imi place....
|
nu imi place
|
mie unu nu imi place si e pt femei
|
Mi se pare dragutza, are o latura feminina, designul parca este inspirat din chipul unei femei
|
Sincer pentru folosirea masinii pe strazi aglomerate, .. asi folosi-o ;) nu arata chiar rau
|
poate ca ar arata mai bine cu farurile negre.... papa mult nu are rost sa o iei pentru oras
|
e destul 101cp ptr caroseria aia..
|
daca va avea un pretz bunicel...cred k e un fel de atac la smart:P si farurile aduc ff mult cu cele de pe Citroen C4;)
|
Mie spatele si laterarul imi seamana mult cu Kalos
|
Mi se pare foarte urata....:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning