![]() |
Bi-Compressor Ferrari F430 Spider by Novitec
10 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...173c67e563.jpg
Bi-Compressor Ferrari F430 Spider by Novitec Kitul Evoluzione de la Novitec "urca" motorul decapotabilei Ferrari F430 de la 490 CP la 656 CP, fiind dotat cu doua turbine Rotrex. Partea electronica a motorului a fost modificata cu un Motronics ECU si kitul exterior a trecut printr-o serie de teste in tunelul aerodinamic. Acceleratia de la 0-100 km/h se realizeaza in 3.7 secunde, viteza maxima urcand pana la 348 km/h. Dincolo de orice performanta, exista frumusetea specifica marcii Ferrari. |
Re: Bi-Compressor Ferrari F430 Spider by Novitec
turbo ii mai lipsea la bestia asta:)...dar jantele numa pe o parte le-au vopsit??
|
este superb... dar kestia cu jantele in 2 culori nu prea da bine
|
nu is asa jantele asta ii numa cu prezentare depinde d ce vrea clientu'...negre sau argintii..alegi ce vrei. ca sa ai o parere. in rest ce poti sa zici..superba masina
|
:love:...da e super masina....imi place foarte mult stopurile alea inchise in culoarea masinii...si jentile alea nerge :love:
|
Quote:
|
este superba ..nu am cuv
|
Da .. arata destul de bine si Kitul Evoluzione ridica destul de multputerea de la 490 la 656 ( CP )
|
Arata f. bine dar are acceleratii de Scuderia, ma rog pana la 100km/h.
|
recunosc e frumos si chiar nu sunt fan ferari...
|
kitul asta e pe f430 de 1 an nush de ce sunteti atat de uimiti... era de asteptat sa-l puna si pe spider
|
iar sta mai bine cu gentile negre cu bordura cromata..... e destul de puternica trebuie numa sa stii sa conduci :) (ca sa nu fie sinucidere)
|
Quote:
E un fel de masura de siguratza.. incaz ca merge la un spart de banca sa aiba din ce plati benzina.. si il vede careva... marotrul zice era un ferrari negru cu jantele argintii iar.. propietarul in asa fel parcheaza masina, in cat sa se vada jantele negre :D :D :D e super masina si jantele imi plac in mod deosebit ! |
arata foarte bine, ca neah, e un ferrari, dar are si puteree..
|
am ramas fara cuvinte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning