![]() |
Lux japonez intr-o Toyota Century
30 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...0ba981eaed.jpg
Lux japonez intr-o Toyota Century Nu e o masina din anii '80, ci are acelasi design din 1997. Se produce si astazi. Jurnalistii de la revista "Japanese Nostalgic Car" au mers la ei acasa, unde au trecut si pe la o reprezentanta Toyota. De acolo ne-au trimis aceste poze cu un sedan de lux Toyota Century. Inca o Toyota plictisitoare? Probabil. Designul e neschimbat de multi ani. Editorul "JNC" Ben Hsu a facut o scurta descriere a Toyotei Century. Daca esti cu afaceri, Century e nava-amiral luxoasa de la Toyota. Familia imperiala din Japonia o foloseste cu incredere, si acesta nu poate fi decat un semn bun. Modelul a prins viata in '67, si a fost redesenat de-abia in '97. Designul a ramas acelasi de-atunci si ne e greu. Nu stim unde sa incadram aceasta masina. Singurul loc e "masini noi", desi aspectul ei va poate duce cu gandul la anii '80...Masina e atat de exclusivista, mai spune editorul Ben Hsu, incat Toyota a inzestrat-o cu un motor al ei si numai al ei, V12 de 5.0L si 276 CP. |
Re: Lux japonez intr-o Toyota Century
mie imi place aerul asta retro si sobrietatea de care da dovada. are o prestanta aparte, ce-o diferentiaza de designurile futuriste de azi.
|
imi place superr mult asa designul retro dar plin de optiuni de ultima ora:) singurul lucru asa mai cuidatel sunt oglinziile parere mea
|
iti tre faculta.. sa stii sal butonezi.. :D pacat de exterior.. ca e foarte urat..
|
exterioru nu imi place...ca in rest e super tare ca interior si ca optiunii si etc...
|
Parca nu se mai termina butoanele din interior :) la exterior daca ai 40 ani ai sa o iubesti...
|
nu sunt prosti astia care au facut-o
|
urata exterior ,frumoasa interior..
|
nici interiorul nu e cine stie ce ..... am vazut si mai frumoase
|
Interiorul e cat decat mai frumos decat exteriorul
|
mie interioru imi da impresia de un 750 Li din 88 full fara piele..toate facilitatile alea pentru pasagerii din spate sunt copiate de la bmw..cred ca costa peste 25 000 ..cu bani aia iei un 730d sau 745 lejer..
tapiteria aia o sa se demodeze in cel mai scurt timp |
nu mi-ar fi deloc rusine cu asa ceva ....oriunde as fii
|
prima data cand am vazut masina asta a fost anu asta la slanic prahova cu nr de bucuresti pot sa va spun ca aratA exceptional in realitate aici nu ai cum sa ti dai seama
|
Parca ar fi un Rolls japonez!
Incredibil cat de apreciata e masina pe meleagurile natale, motiv pt care inca se produce si nu a fost schimbata de foarte mult timp! Totusi sa nu uitam ca Toyota detine si Lexus si chiar dk a avut succes mare in State, a facut furori si in Europa, nu face cu ochiul ala oblic si la compatrioti? |
mie imi place mult...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning