![]() |
Legala la Bacau - 17.07
In data de 17.07 va avea loc prima cursa legala din orashul Bacau. Aceasta va avea loc pe centru, startul se da de la policlinica veche. Nu sunt percepute taxe nici pt participanti si nici pentru spectatori.
3 grupe: A- barca de o persoana (2 vasle) B - barba de doua persoane (4 vasle) C - barca cu motor Pentru cei care doresc sa participe dar nu au barci......le pot inchiria de la insula de agrement. (transportul barcii pana pe centru va fi suportat de consiliul judetean bacau, cel care de asemenea face tot posibilul ca apa sa ramana peste tot in orash) :woowoo: |
haz de necaz,dar fiti atenti...
cand apele se revarsau pe str. prel.bradului,vrancei,etc,mecanicul meu.....se dadea cu skijetul pe strada. si alta....unu cica a gasit o stiuca pe o strada de la nord.... asha ca,la viitoare ploi vom avea legale acvatice :shock: |
stiuca ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nici eu nu cred,dar din barnat e posibil sa o fi scos pe str. din nord!!!
|
vali nici eu nu cred asta cu stiuca... ia mai intreaba-l asa... mai cu \"mijloace specifice\" :lol: vezi poate recunoaste ca de fapt era un broscoi mai batran :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
tu termini munca si intri direct pe net ? :lol: |
chiar asa. cand se fac niste curse? ceva frumos organizat.????
|
Re:
Quote:
|
vezi daca n-ai skijet?ai pierdut ocazia sa te dai in Costinesti ci skijetul pe mansarda :?
|
venetia a la bacau
CURSA LEGALA DE BARCI :lol: :lol: :lol: :lol: MICA VENETIA A FOST BACAUL PACAT MACAR VENEAU NISTE TURISTI |
veneau, dar nu au fost suficiente veste de salvare :lol:
|
au venit \"turisti\", ia adus apa de la moinesti-comanesti cu tot cu case :? :?
|
vai de steauau lor...
eh... si cand furau lemn era bine |
ce fost a fost :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning