![]() |
Chevrolet El Camero by Bo Zolland
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...076754532c.jpg
Chevrolet El Camero by Bo Zolland Conceptul lui Bo Zolland ar putea fi construit pe platforma lui Camaro si ar avea aceleasi motorizari. Designerul spune ca a folosit ca baza conceptul Camaro. Chevrolet El Camero by Bo Zolland, un proiect promitator sau sortit esecului? |
Re: Chevrolet El Camero by Bo Zolland
un fel de El Camino :X
f mf mashinile astea... shi vad k in ultimu timp tot mai multi constructori aduc vechile muscle car in era noastra .... f frumoase :) |
mie imi place...oricum gusturiile nu se discuta
|
uhuuuuu revine el Camino .... asteptam cu nerabdare.. da dak nu o sa aibe un hemi de 5l macar mare pacat
|
Daca asta se num El Camero, atunci Chevy ar putea produce si el un nou El Camino!
|
frumos foc :-P sper sa aibe si un motor pe masura
|
mda...chevy...el camero...muscle car...spune tot...si dupa cum spuneau si ceilalti mai sus..speram s fie motor pe masura frumusetii...
|
frumusel........
|
"Greii" soselelor se intorc
Dragut |
frumos??? e superb si io zic ca cu motoru nu o sa stea prost doar e facut de americani ;)
|
caroserie in doua usi, motor puternic si....bena :)) cand ai nevoie poti sa cari niste nisip cu ea :) mi se pare o porcarie.
macar El Camino e model vechi, are farmecul lui...asta e....americana :rolleyes2 |
pe langa ca e picup e si camaro, si foarte agresiv, kiar imi place :D
|
si mie imi place si nu cred ca e un proiect sortit esecului
|
probabil nu e sortit esecului dar nu cred k va avea succesul camaro-ului sau a vechiului el camino
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning