![]() |
Vand Renault megane coach Expression
1 Attachment(s)
Renault megane coach expression:
-Culoare Gri metalizat -An 2002 (ultimul model) - 102-105 mii km reali -Motor 1597cm, 16 valve, 107CP -Viteza maxima 250km/h ,testat 235 km/h (mergea mai mult) -4 Airbaguri -4 Geamuri electrice -Aer conditionat -ABS -Oglinzi electrice incalzite -Inchidere centralizata -Alarma cu senzori de miscare (in interiorul masinii) si senzori la plecarea dupa loc (in cazu in care alarma nu este dezactivata se opreste motorul la plecarea dupa loc) -Genti 15' din aliaj, anvelope noi 195/55/r15 -Scaun sofer reglabil pe inaltime, adancime -Volan reglabil pe inaltime -Televizor LCD 7' suspendat pe plafon (posibilitate atasare dvd, xbox,playstation, etc) -Eleron,praguri,spoiler -Radio Cd -Proiectoare Pret informativ 5800€ fara taxa de prima inmatriculare PS:am cateva nelamuriri in legatura cu motorul ..si anume -am vazut una identica insa an mai vechi cu motor villiams e posibil sa aiba si asta tot motor villiams avand in vedere k aratau aproximativ lafel si motoarele -a doua nelamurire este in legatura cu euro.. ce euro este mai exact daca stiti? majoritatea zic k este euro 3, insa am facut cateva cercetari si ar iesi euro 4, pe carte nu stie nimik si nici la oficiali renault nam aflat nimik... 10x ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning