Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 Cabrio (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/66713-audi-a4-cabrio.html)

BoLo_ 11-02-08 13:18

Audi A4 Cabrio

7 Attachment(s)
Audi A4 Cabrio 1,8T 163 cai.Filtru Sport K&N
Interior Piele Rosie,Scaune Sport,Suspensii S`line.
Jante RS4 pe 18.

Urmeaza o Grila fata Single frame...si evacuarea schimbata...
ceva sugestii?

BoLo_ 11-02-08 13:24

Re: Audi A4 Cabrio

2 Attachment(s)
grila fata si evacuarea...
are cineva idee unde gasesc ornamentele alea de rs4?

VlSor 11-02-08 14:28

si cip nu ?:)) si sper k evacoarea sport

BoLo_ 11-02-08 14:34

evacuarea vreau sa o schimb cu totu si ma intereseaza ornamentele la evacuare de rs4 da nu stiu de unde sa le fac rost:)....si un cip parca i`as pune...am vorbit la audi la reprez cu 500 de euro...40 de cai...

SFW 12-02-08 08:31

Superba masina si superba si noua fata.

Tips-ri asemanatoare cu cele de la rs4 parca aveau cei de la borla... dar nu stiu daca sunt la fel de mari.
Dar, daca iti schimbi evacuarea, recomand Milltek, si ei parca au finale cu capete asemanatoare celor de la rs4.

Bafta la modificari, sa ai grija de masina si ea de tine!

laurentiu_tim 12-02-08 19:18

nuuuuu ca nici nui faina :-) sa o ai fara incidente ;)

BoLo_ 12-02-08 19:20

Ms mult de tot...si a ta a iesit super tare.unde sa schimb evacuarea...ca la pilot nu au asa ceva...vreo idee...sa`i mai fac altceva?

SFW 12-02-08 19:47

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1352637)
Ms mult de tot...si a ta a iesit super tare.unde sa schimb evacuarea...ca la pilot nu au asa ceva...vreo idee...sa`i mai fac altceva?

Pai incearca la un magazin de tuning din localitate, sau din capitala (mbm, racing nick, skn ... nu stiu exact ce alte magazine mai sunt prin capitala).
Cei de la pilot au doar borla cred.

Ai putea sa incerci si alt turbo + soft. Motorul are mult potential.

Am vazut si un eleron finut, tip S4, foarte frumos, pentru A4 cabrio ... sau chiar original S4 (nu stiu cum e la cabrio, daca e modificat portbagajul sau este un eleron ca la mine)

BoLo_ 13-02-08 22:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1352689)
Pai incearca la un magazin de tuning din localitate, sau din capitala (mbm, racing nick, skn ... nu stiu exact ce alte magazine mai sunt prin capitala).
Cei de la pilot au doar borla cred.

Ai putea sa incerci si alt turbo + soft. Motorul are mult potential.

Am vazut si un eleron finut, tip S4, foarte frumos, pentru A4 cabrio ... sau chiar original S4 (nu stiu cum e la cabrio, daca e modificat portbagajul sau este un eleron ca la mine)

arata`mi si mie unde ai vazut eleron...ca pt cabrio nu am gasit nimic...la cabrio nu are nici s4 nici rs4 eleron...

SFW 13-02-08 23:17

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1355430)
arata`mi si mie unde ai vazut eleron...ca pt cabrio nu am gasit nimic...la cabrio nu are nici s4 nici rs4 eleron...

am vazut o poza ... mai demult. Am sa ma mai uit pe site-uri, si daca gasesc producatorul iti spun ....
Incearca la un magazin de tuning ... un catalog Rieger ... poate gasesti in el ...

Aaronnel^ 14-02-08 18:22

Bolo sa-ti traiasca. O tot vad prin oras. Tips-uri gasesti la Borla Pitesti.
Poate poate.. facem niste poze:D

BoLo_ 15-02-08 08:03

Ms ms...:)poate facem...stai sa vina grila fata;))

Aaronnel^ 15-02-08 12:46

Ok... pai ne auzim pe mess

_anaconda_ 19-02-08 10:31

Foarte frumoasa!sa o stapanesti sanatos si cand mai modifici cate ceva pe la ea asteptam poze pe forum :D

Andrey_FL 19-02-08 14:11

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1355550)
am vazut o poza ... mai demult. Am sa ma mai uit pe site-uri, si daca gasesc producatorul iti spun ....
Incearca la un magazin de tuning ... un catalog Rieger ... poate gasesti in el ...

ffffffff frumoasa masina
aduc ei produse de la Rieger si de la alte firme de specialitate...posteaza aici ce te-ar interesa si vorbim https://forum.4tuning.ro/211-zona-comerciala-bacau-bazar-servicii-talcioc/59688-vand-produse-tuning.html

All times are GMT +2. The time now is 07:52.

- Copyright 2026 4Tuning