![]() |
Audi A4 Cabrio
7 Attachment(s)
Audi A4 Cabrio 1,8T 163 cai.Filtru Sport K&N
Interior Piele Rosie,Scaune Sport,Suspensii S`line. Jante RS4 pe 18. Urmeaza o Grila fata Single frame...si evacuarea schimbata... ceva sugestii? |
Re: Audi A4 Cabrio
2 Attachment(s)
grila fata si evacuarea...
are cineva idee unde gasesc ornamentele alea de rs4? |
si cip nu ?:)) si sper k evacoarea sport
|
evacuarea vreau sa o schimb cu totu si ma intereseaza ornamentele la evacuare de rs4 da nu stiu de unde sa le fac rost:)....si un cip parca i`as pune...am vorbit la audi la reprez cu 500 de euro...40 de cai...
|
Superba masina si superba si noua fata.
Tips-ri asemanatoare cu cele de la rs4 parca aveau cei de la borla... dar nu stiu daca sunt la fel de mari. Dar, daca iti schimbi evacuarea, recomand Milltek, si ei parca au finale cu capete asemanatoare celor de la rs4. Bafta la modificari, sa ai grija de masina si ea de tine! |
nuuuuu ca nici nui faina :-) sa o ai fara incidente ;)
|
Ms mult de tot...si a ta a iesit super tare.unde sa schimb evacuarea...ca la pilot nu au asa ceva...vreo idee...sa`i mai fac altceva?
|
Quote:
Cei de la pilot au doar borla cred. Ai putea sa incerci si alt turbo + soft. Motorul are mult potential. Am vazut si un eleron finut, tip S4, foarte frumos, pentru A4 cabrio ... sau chiar original S4 (nu stiu cum e la cabrio, daca e modificat portbagajul sau este un eleron ca la mine) |
Quote:
arata`mi si mie unde ai vazut eleron...ca pt cabrio nu am gasit nimic...la cabrio nu are nici s4 nici rs4 eleron... |
Quote:
Incearca la un magazin de tuning ... un catalog Rieger ... poate gasesti in el ... |
Bolo sa-ti traiasca. O tot vad prin oras. Tips-uri gasesti la Borla Pitesti.
Poate poate.. facem niste poze:D |
Ms ms...:)poate facem...stai sa vina grila fata;))
|
Ok... pai ne auzim pe mess
|
Foarte frumoasa!sa o stapanesti sanatos si cand mai modifici cate ceva pe la ea asteptam poze pe forum :D
|
Quote:
aduc ei produse de la Rieger si de la alte firme de specialitate...posteaza aici ce te-ar interesa si vorbim https://forum.4tuning.ro/211-zona-comerciala-bacau-bazar-servicii-talcioc/59688-vand-produse-tuning.html |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning