![]() |
Alpine Type R15
2 Attachment(s)
Putere maxima 2000W
Putere RMS 750W Plaja de raspuns: 22Hz - 500Hz Suspensie de excursie mare 1-1/4" din Santoprena Con ranforsat cu Kevlar Membrana din Nomex® cu control al marginii Fire din lita impletita cu material textil Rama din aluminiu ,distinctiva, cu placuta incorporata de transfer al caldurii Design cu pol de lungime extinsa dublu-ventilat Bobina puternica de rezistenta mare Terminale de conectare Heavy-Duty de 10cm2 Circuit magnetic optimizat pe computer Proiectat si construit in SUA prea multe detalii tehnice nu am gasit pe net. spuneti-mi ati auzit vreunul cum suna?? |
Re: Alpine Type R15
chiar nu ati auzit cum suna?
asa dori sa vad niste pareri,sincer am vazut multe filmutele cu el si toti erau incantati despre el...si chiar mi-as dori si eu unul...dar mai intai vreau si eu ceva pareri sa nu dau banii pe el asa degeaba |
intra pe www.youtube.com si scrie l search Alpine Type R15 si gasesti o gramada de filmulete..:)
|
ok stiu asta dar vreau sa aud o parere de la cine se pricepe in domeiu
|
nu ma mai ajta nimeni????
|
chiar asa....?
nu vrea nimeni? |
atat vreau sa stiu daca este bun sau nu ....
nu cred k are rost sa dau banii pe el daca nu merge bine!!! |
daca nimeni nu vrea sa-mi dea un sfat se poate inchide topicul!!!
|
salut , io ma ocup cu subwoofere auto si am avut cam toate dif de la alpine , difuzorul se aude bine , pretul e k ,incinta 99,1 litri pt bass reflex si 70 litri pt inchisa ,
|
ok mersi mult!!!
in sfasit o pare despre acest woofer |
difuzorul se aude bine ,asta e parere,pentru ce se aude bine?pentru pret sau pentru litrajul recomandat de ei,no ofence man dar daca asta e o parere atunci...
|
domnule ovidiu nu prea am inteles multe din ce ai scris.
deci este bun sau nu? ne putem intalni intr-o zi sa vorbim ceva? |
oo inca ceva ai pm!!!
|
sa o spun si aici,deci eu am incercat doua alpine type s de 25 in cutii sealed de 45 litri fiecare si cu 2000W pe ele,sunetul lor m-a dezamagit foarte mult la inceput dar fiind noi erau mai rigide,dupa cateva ore de ascultat,bune,si-au dat drumul,au inceput sa fie foarte placute la ureche,sa aibe un bas rapid si totusi profund.mie mi-au placut pe orice gen de muzica singurul lucru care nu era in favoarea lor nu faceau destula presiune pentru mine,in rest foarte multumit cum se miscau intre 31,5hz-50hz.
daca alea sunau asa de bine si erau mici sunt convins ca intr-o cutie potrivita si facuta bine asta va suna mult mai jos si mai profund decat ce am avut eu.eu zic sa-l iei,bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning