![]() |
Fratilor ajutati-ma sa aleg !
Fratilor ajutati-ma sa aleg trebuie sa renunt la una din masini si chiar nu stiu la care din ele sa renunt : am un opel calibra 2000cc 8v 120 cai si o Honda Civic Coupe 1500cc 16v 120 cai . Chiar nu stiu la care din ele sa renuntz ... Honda este model 94' iar calibra este standard ambele fara probleme tehnice .
Ca avantaje la calibra as pune designul iar la Honda senzatia inconfundabila la condus ... |
Eu zic sa tii Civic-ul. Calibra e deja invechita, are toata lumea, tehnologie praf, singurul lucru e ca arata bine, dar sa nu spui ca Civic-ul nu arata bine, daca ii faci un tuning cat de mic o sa iasa ceva deosebit, iar eu nu am vazut prea multe pe strazi, deci inca un plus pt. civic.
In locul tau nu prea as sta pe ganduri, as alege Civic-ul. :wink: |
desi personal imi place mai mult Calibra
si eu zic sa pastrezi Civic-ul. De ce? pai posibilitati enorme de tuning de orice fel vrei tu (poti s-o transformi intr-un mostru de drag, o supermasina de circuit , un showcar complet sau ceva intre cele 3 genuri), pt ca daca dekja ai Civic banuiesc ca iti place oricum si pt ca in Ro sunt totusi raritati pe strazi, mai ales cele Coupe. |
civic
|
honda civic
|
honda civic
+ acceleratie mai buna + sunt destul de rare prin Bucuresti + consum mai mic decat la Calibra + fiabilitate mai multa :) desii ... eu motorizarea de 1.5 16v de 120 de cai nu o vad in lista aici :? http://www.hondafan.ro/modele.php?id=79 |
japan power!! :)
go with that! :wink: |
honda civic e mai noua si arata si mai bine :wink:
|
civic...fara alte comentarii
|
Nu da nici o masina . Cand te plictisesti de una treci la cealalta ...........si invers.!!!!!!!
Orice ai alege , cealalta masina te va urmari o vreme. |
tine frate CALIBRA ca e faina si merge un tuning fain pe ea :P
|
bineinteles , numa tu puteai sa votezi calibra , 1 vot tu pt. calibra si restu de 19 pt. honda
totushi io te intreb nenea proprietar , esti sigur ca masina are 120 de cai :?: |
honda
|
Civic Power ! :D
|
Cat vrei pe Calibra :D ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning