![]() |
Cine vine la Timisoara ?
Cine vine la Timisoara ?
|
Din partea AfterDark Racing-ARAD participa urmatorii:
EU(criss)-renault 21 Calin(ar99bmw)-bmw e36 325 Tekin-honda prelude Cipri(morghen)-porche 924 In acest sens as dori sa aflu urmatoarele detalii: -taxa de participare(daca e ceva reducere pt cei care vin din alte judete respectiv ARAD) -taxa de intrare pt spectatori -daca concurentii pot intra in incinta insotiti in masina de alte persoane,mai exact prietenele-sotiile lor -competitia incepe prima data cu grupele si dupa aceea libere? -inainte de grupe se poate testa pista de catre participanti? _________________ |
DOG-u vs. PITBULL va fi din nou la Timisoara....
Incerc sa trec din rasputeri peste efortul financiar depus, dar nu ma dau la o parte de la asa ceva.... Orice s-ar intampla voi fi acolo..... |
mai aduc....io.....niste preteni.....un cls,niste ursuletze,un porsche,si mai cateva masini... :lol:
|
Din Bucuresti si-au aratat f multi intentia de a participa. Din NSL, Midnight, Insomnia ... |
as vrea si eu sa stiu cand se pleca din bucuresti?vineri seara sau sambata dimineata?si daca exista vreo posibilitate sa mergem in grup...sau ceva de genul asta.multzumesc
|
Plecarea nu se face organizat deoarece distanta e prea mare si e greu de condus in grup.
Se pleaca pe cont propiu maine primele doua masini poimaine inca doua urmeaza si altele. |
merci frumos....eram doar curios si un partener de drum e intotdeauna bine venit.....te mai ajutzi pe drum cu una cu alta....sper sa ne vedem la timisoara...si sa fie o cursa pe cinste,cum se asteapta toata lumea.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning