Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia supernova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/66567-dacia-supernova.html)

robyvol33 10-02-08 01:33

dacia supernova

3 Attachment(s)
A-s vrea sa va arat si eu "my dsn'. Deocamdata deabea l-am achizitionat poate nu sunt pze reusite dar voi reveni cu ceva nou si proaspat in curind asa ca va rog sa fiti ingaduitori :D

B-11-AYG 10-02-08 05:20

Re: dacia supernova

Jantele sunt frumoase:lol:

D o n n 10-02-08 07:36

scapa de linia aia neagra din far pana in stop....curatzo bine...si lasa "clean" masina...o sa te chinui ceva dar incearca cu benzina:) inmoi carpa in ea si merge freci usor sa nu se ia si vopseaua

robyvol33 10-02-08 17:30

va multumesc pentru aprecieri chiar o sa incerc faza cu <dunga> dar astept sa se mai incalzeasca un pic sa o mai pun si la punct;)

Buga 10-02-08 18:24

scapa d alea de pe stergatoare si las o mai jos ........ rest , cat mai simpla

numai bine

Dodo_998 10-02-08 21:51

jantele daca erau mai mari erau perfecte :)

D o n n 10-02-08 22:20

is destulde bine si asa...o lasi mai jos...2-3 cm...o cureti k lumea....si faci o pzoa sa o vedem....in rest ,fati geamurile fumuri pe spate si luneta,stalpii negri...si iese ceva misto...parerea mea...io kestia cu "dunga" am facuto in decembrie pe zapada...am inghetzat...dar a meritat....akm depinde de tine :D asi mai fai ceva cu a2a antena pe plafon spate....si cu pragurile..lase albe total...
repet parerea mea...

Akm o intrebare offtopic,si imi cer scuze,stie cineva cat costa jantele astea? se potrivesc pe cielo:D

ncs_balauru 10-02-08 23:08

3 Attachment(s)
parerea mea sa ii faci bara asa. nu te duce nici o gramada de bani. si nu in ultimul rand bafta

srn_86 10-02-08 23:45

nu stiu daca vad bine , contrapragurile sunt prinse in suruburi, daca da ai face bine sa sa schimbi prinderea ca ti se umplu pagurile de apa si nu ai facut nimic, in rest ok, pune niste date, km, an, dotari

VDAN 16-02-08 12:33

ar trebui sa ii pui niste praguri mai misto ca astea sa vad urat
in rest tine o curata

robyvol33 17-02-08 01:13

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1348545)
is destulde bine si asa...o lasi mai jos...2-3 cm...o cureti k lumea....si faci o pzoa sa o vedem....in rest ,fati geamurile fumuri pe spate si luneta,stalpii negri...si iese ceva misto...parerea mea...io kestia cu "dunga" am facuto in decembrie pe zapada...am inghetzat...dar a meritat....akm depinde de tine :D asi mai fai ceva cu a2a antena pe plafon spate....si cu pragurile..lase albe total...
repet parerea mea...

Akm o intrebare offtopic,si imi cer scuze,stie cineva cat costa jantele astea? se potrivesc pe cielo:D

salut jantele m-ia spus propietaru ca a dat 6-7 mil parca
antena cea mica am dat-o jos ,dunga inca nu am sterso ,dar pragurile le-am facut albe
merci pentru sfaturi

robyvol33 17-02-08 01:14

am uitat jantele sunt pe 160-75-13

robyvol33 17-02-08 01:16

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 1361401)
ar trebui sa ii pui niste praguri mai misto ca astea sa vad urat
in rest tine o curata

merci pentru aprecieri o sa o fac luna pozele au fost facute cind am adus masina acasa (la cumparare) dupa ce se mai indreapta vremea ma apuc tare de ea
va multumesc la toti:D

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning