![]() |
Chromed Mercedes Benz
3 Attachment(s)
Eu am ramas fara cuvinte...
|
3 Attachment(s)
...
|
Super tare! ma intreb cum ara arta un sl55 amg sau un x5! Orikum e super tare! cred ca s-ar vedea super marfa cu niste street lights puternice. eventual asezat intre alte 2 masini cu street light!
|
da......cat o costa ?
|
3 Attachment(s)
Super, insa unele (daca nu chiar toate) sunt cel putin retusate pe pc...
Si, cineva de pe forum :wink: mi-a mai dat un link, deci iata pozele: |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bai fratilor vreti sa mor aicea de inima? :twisted: :twisted: :twisted: mama ce scule de masini!!!!!!! :roll: :roll: :roll: sunt si eu la fel de curios ca zmd cat costa una deaia 8) |
Da si eu???
Ca am luat alocatia si am $$$$!!!! :lol: :lol: |
3 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: Super--de cand am vazut jaguarul XJ aluminium (salonul auto d la Paris 2002) am visat la asa ceva(cred k Jag' a fost primul in privinta asta (dak nu or fi fost mai de mult alte masini)
p.s.:stiu k la Audi e ASF(audi space frame):caroserie din aluminiu deci cred k doar i-au facut suprafatza si atat,nu?simplu si eficient :wink: |
Arata exact ca lingura mea de supa :lol: :lol: :lol: !!!
|
:D
Mpa nu ne intereseaza lingura ta !
Oricum mai tare se vede me mercedes |
Re: :D
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce tare de unde ai pozele sha?? :lol: :lol: acolo am fost..eu ii la audi la muzeu.. :lol: :lol: cine a cerut poza cu sl..uite aici.. :lol:
|
:yikes: :shock:
D-zeule cum arata!!! (ma intreb dak e legal -sa iesi cu asa ceva pe strada-----\"la Soare te potzi uita da' la SL ba! :D ---- :?: ) |
:lol: :lol: deci la intrebarea asta pot sati raspund eu.. :lol: :lol: cel putin..aici in germania..nu este legal...ca daca era ..aveam masina deja asa... :lol: :lol: :lol:
|
Frate, dar cred ca la 40 de grade afara, poti sa prajesti niste oua pe capota aia... Sau s-o pui de-o tocanitza...
:lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning