![]() |
Sambata, 16 iulie 2005, ora 5.30
Sambata, 16.07.2005, la ora 17.30 intalnire.
Locatia urmeaza sa o anunt maine mai pe seara. Va rog nu va faceti alt program ca sunt multe de vorbit. |
Va rog sa veniti in numar cat mai mare. In primul rand va va fi prezentata locatia urmatoarelor intalniri. De asemenea incepem sa pregatim cursa din august. Si pe langa asta mai sunt detalii organizatorice de discuta.
Ii rog pe cei care pot si vor sa mai anunte si ei in dreapta si stanga pe cei pe care ii cunoasteti. Stau cam prost cu minutele si nu voi putea suna pe toata lumea. Multumiri anticipate. |
Suceava se intoarce! :)
am sa mai anunt si eu cat pot de multi
|
bravo!!!
membru nou din suceava in crazi drivers!!!!! |
Si eu sunt foarte incantat de idee.
Si sa anuntam si locatia. Benzinaria OIL D NEGRU Burdujeni in parcare. |
Cam pe unde cade asta ?
|
mergi spre burdujeni si la intrare in burdujeni pe partea stanga inainte de calea ferata vezi un peco mare.mai mult albastru.hai wa dak nici asta nu stii.... :oops:
|
Mah HEPARU ce fel de SOFER esti daca nu cunosti benzinariile din SUCEAVA. Sau tu nu esti din SUCEAVA :oops: Benzinaria e acolo unde facea Negru CERCULETE cu MPU-ul. :wink:
|
nu mai are rost sa ma amestec si eu.
S-ar parea ca de acuma stie toata lumea cum sa ajunga. Ne vedem maine acolo. |
BEton! Ne vedem acolo. Anunt si eu pe care pot
|
astia care nu avem masina... mergem cu maxi ? sau mergem cu unul din voi care aveti.. :)
|
Re:
Quote:
|
Nu ca nu stiam cam pe unde este !!! E chiar langa spalatoria de la iric din burdujeni la musat ...... na :)
|
cei care nu au masina vin cu ce pot!
numai nu umpleti parcarea cu biciclete :) |
Puteti veni cu Maxi Taxi. Va lasa chiar in fata daca vreti. Este cam greu sa tot faca catva ture cu masina si sa aduca oameni din oras.
Nu o interpretati ca rea vointa. Daca era vorba sa ne vedem la Cetate sau in alta parte atunci faceam mai multe drumuri. Dar fiind maxi Taxi regulat catre burdujeni nu cred ca ar fi o preoblema. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning