![]() |
VTM sau indemanare la CRAIOVA
EXTREME RACING CLUB incearca organizarea unui VTM sau unei probe de indemanare aproximativ in 2 saptamani.
Eu personal impreuna cu Dna NITA de la Acr dorim organizarea unui VTM dar multa lume doreste o proba de indemanare pe velodrom sau pe ista de legatura de la aeroport.Din cauza neorganizarii de mult timp a unui Vtm pilotii din Craiova au cam' renuntat la masinile de curse iar majoritatea au masini de strada .Cer parerea tuturor din Craiova pentru organizarea unui astfel de eveniment si daca se poate sa-mi spuneti cine se da sigur sa stiu pe ce ma bazez. |
o sa fac topicul sticky ca sa il vada mai multa lume !
Cioara, cred ca pentru indemanare ar fi mai multe sanse....de la noi cred ca s-ar baga sigur cateva masini...o sa vorbesc cu baietii sa vedem cine s-ar baga la indemanare si cine s-ar risca la un VTM! :wink: P.S. vreau sa te rog si eu ceva...o sa te sun pe 15(sa-mi bage astia de la orange minutele ...ai dreaq ei ! :lol: ) si daca e sa ne intalnim undeva sa vorbim! :wink: |
tare frumos ar fi un VTM dar din pacate nu prea multi mai au masini pentru asa ceva. Din cate stiu eu in craiova nu mai sunt nici 5 masini care ar putea cu succes sa participe la un astfel de eveniment.
Eu as vrea un VTM dar mai degraba se rezolva cu o indemanare chiar si pe velodrom , nu de alta dar e suprafata mult mai buna decat pe aeroport. |
ba mai organizati si voi ceva calumea ca sunt satul de chestii din acestea pt. incepatori :lol:
ce drak ba cioara,aveam si eu pretentii :lol: |
un VTM ar fi excelent, dar nu ma mai pot baga decat pe o suprafatza destul de buna, fara denivelari, datorita intercoolerului care este la fel de jos ca si bara fatza :? :? :cry:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ba eu nu am cum, :lol: ca m-as baga,dar tu ai cu ce si nu prea esti activ |
La liniute a fost activ ! :lol: :lol:
Radule ...sa-i arat si lui Boby filmuletu ala cu mult fum de la motor ? :lol: :lol: :lol: Neah..nu ma risc ca ma alergi dupaia prin oras ! :P :lol: :lol: |
VTM....si asfalatatzi Bucovatul inainte.
|
1.Nu a pomenit nimeni de Bucovat...Nu avem timp sa asfaltam dar avem promisiuni(nu aasa repede).Avem in plan RAPA ROSIE.
2.Deja sunt multe masini care vor sa se dea la VTM si impreuna cu ACR o sa organizam cel mai probabil pe 24.07.2005.(LAZU sau RAPA ROSIE) Acum ne ocupam deja de organizare pentru ca dorim sa facem o cursa ca la carte. Ambele trasee au o lungime de aproximativ 3.5 km, asfalt foarte bun, se poate participa cu orice masina de strada.Speram la start foarte multe masini. Se pot inscrie in concurs si autoturisme neinmatriculate.Acestea pot circula numai pe traseul de concurs. Traseele sunt foarte tehnice avand toate tipurile de viraje, pe liniile drepte vor fi amplasate jaloane pentru a micsora viteza Speram sa avem autobuze care sa transporte publicul din Craiova pana la proba. Clasele de participare: 1.pana la 1400 cmc 2.1401-1600 cmc 3.peste 1600 cmc Taxa de inscriere : 200.000 lei - 20 lei grei Pentru inscriere va asteptam pe forumul EXTREME RACING CLUB Asteptam parerile si propunerile voastre pentru aceeasta cursa. |
Nu e nevoie de : Rollbar, centura in 5 puncte and shits nu? :roll: :lol:
Bafta multa Cioara , si stii : dak aveti nevoie de ajutor send a sms ! :lol: :wink: |
Re:
Quote:
in sfarsit....eu votez,daca va ajuta, rapa rosie este loc destul si pentru public si se poate vedea intreaga proba.... bafta :twisted: |
vin si io sa ma dau, numa sa ma intorc cu masina intreaga de pe unde ma duc.
|
Fara Rollbar, dar neaparat casca de protectie.
La Rapa Rosie o sa fie amplasata o terasa cu corturi,umbrele,mese,scaune,unde se vor gasik mici,bere si racoritoare de unde se poate vedea toata proba. Pana la proba din Craiova sun ~30km. Lungimea traseului este de 4.1km. Asfalt exceptional(trebuie maturat putin de nisip inainte de cursa); se poate vedea 90 % din traseu. Startul se va da din centru(speram sa obtinem aprobare pentru platoul din fata Prefecturii- ca pe vremuri-)la ora 10.30 Startul primului concurent pe proba la ora 13.00 Traseul se inchide la ora 12.00. Relatii la tel:0723000922- Piticu 0721289388- WSM(DAN) |
A..............Multe surprize!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning