![]() |
Taunusul meu!!
7 Attachment(s)
Ola!
Inca un Taunus in Bucuresti!!:D:D:D E GXL, din 1971, motor 1.6, 8 CP. Aproape am terminat reconditionarea. Mai am ceva probleme la partea electrica (unde sunt afon :cry::cry:) si un pic de lucru la interior. Mi-ar trebui un manual si/sau ceva sfaturi la partea electica, asta daca se gaseste bre-un binevoitor (contra-cost, contra-beri). |
Re: Taunusul meu!!
WOW arata destul de bine masinutza. Am copie dupa manualul de reparatie pt Taunus. Pe unde stai ?
|
Salut. Stau in zona Tineretului. Mi-ar fi de mare ajutor cartea. Poate imi dai un nr de tel sau id de mess? Nr meu de tel este 0723.890.732 si id e ratonyx.
Multumex!:D . |
Ai PM...astept raspuns.
|
ca sa cobori suspensia pe fata ti-as sugera coilovers.poti cobori masina cu pina la 4 cm.iar pe spate muti prinderea foilor de arc (in loc sa fie deasupra puntii le prinzi dedesupt si faci rost de niste blocuri de metal care sa la pui intre foi si punte.grosimea blocurilor sa fie egala cu inaltimea cu care doressti sa scazi.)sper ca am fost destul de coerent.
iar pt coilover intra la threaduul meu- a cosworth is born pe ultima pagina si vezi acolo ce si cum. |
Quote:
|
am si eu o intrebare: alea nu sunt jenti de MGB GT? seamana mult prea mult
|
Quote:
|
felicitari pt munca depusa a iesit bine e alceva pe strada :D succes in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning