![]() |
Intrunirea daciistilor Oradea
am tot stat si m-am gandit.....daca am face si noi o intrunire a daciistilor din oradea.....de ce daca in alte orashe este deja organizata o asemenea intrunire....de ce nu ar fi si la oradea.....voi ce parere avetzi....eu unu m-am gandit in principiu la ziua de duminica seara.....datzi-va si voi cu parerea.....ce zicetzi ?
NE RISCAM :D |
Re: intrunirea daciistilor ORADEA
ne intalnim....bem un suk (bere dupa preferintza) mai schimbam o vorba.....nishte idei....
ce zicetzi? |
in principiu e ok treaba...
singura rugaminte ar fi sa nu scrii mesaje odata la 3 minute... o sa incerc sa apar si eu, daca sunt in zona:) cine mai e din oradea??? |
buna !!! haidatzi la un suc sau ceva :))
|
Pfoai .. eu vin :) ... cu pejosu .. numai sa imi ziceti unde e locatia de intalnire :) ...dak ma ia si pe mn careva cu masina .. il cinstesc si eu .. :)
|
deci...pana acuma suntem vre-o 6-7 persoane care ar fi dispuse sa vina....
eu zic sa aiba loc in fiecare duminika....seara... pe la 8.... ce zicetzi... incepand de duminica viitoare:D |
deci eu prezent 100 % chiar dak vin fara masina :)
|
bun asa......haidetzi...nu fitzi timizi...nu fitzi rushinoshi......pt ca totzi posesorii de automobile dacia...sunte o faimilie:D:X..
|
da ar fi o treaba......sunt shi eu de acord..:)
|
asa...cat mai multzi cu atat mai bine......haidetzi....adunatziva...multzii...cat mai multziiiiii
:X:X: |
deci....dragi posesori de DACIA tzin sa va anuntz...ca prima intrunire.....va avea loc...astazi duminca 10-01-2008 la orele 20:00 in parcarea de la vulturul negru.....
VA ASTEPTAM :D |
rectific:)) 10-02-2008 :D
meet you there |
a fost marfa rau de tot .. :) .. pacat ca nu ati venit mai multi:(...... r3sp3c7 .. urca pozele . :D
|
da...o fost f fain....:X...chiar ca pacat am fost numa 7 :-<.....las paote randu viitor om fi mai multzi:D:X
|
26 Attachment(s)
deci....si pozele :D
la intrunire au fost prezentzi Paul - ZFN Victor - GSU Sergiu (io) -YCE Andrei - pe jos si inca catziva:D la intrunire.....s-au facut...prostii YCE - drift YCE - burn out x2 GSU - o trecut peste un pod....2 cm intr-o parte 2 in cealalta :)) ZFN - ne prezinta TOBA SPORT :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning