![]() |
VW Golf 4 "inmarmurit"
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...c7a785203f.jpg
VW Golf 4 "inmarmurit" Dupa cum v-am obisnuit, cand gasim un dovleac tunat, vi-l aratam. Invataram la scoala despre estetica uratului in opera lui Arghezi, dar nu stim daca se aplica si in tuning. Avem in vedere un Golf 4 transformat in "cavou" cu imitatie de marmura. Incercam sa fim cat se poate de obiectivi, dar nu prea reusim. Baroc Style Tuning? No comment...Mai bine dati voi note de trecere sau de repetentie. |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
Urat e frate...:| saracutza mashina:( ce urat e imbracata:))
|
Nu cred ca poti sa iesi pe strada cu asa ceva :D:hahano:
|
Numa a golf nu arata :???:.... nu stiu ce sa mai zic, din lateral arata k si cum ar fi un hot rod. Mi se par bani aruncati. Din fata parca e masina lui Batman:twisted:. Nota mea este 4 cu umilinta :lol:. Arata foarte ciudat:???:
|
groaznic.pacat de orele de munca depuse.ca ma gandesc ca or fi fost ceva
|
bai frate...cred ca e cel mai urat golf tunat pe care lam vazut vreodata...ias da nota 4 mai mult pentru baniii care ia bagat in masina k aspectul e praf
|
Aia cred ca-or fi americani, ca altfel nu-mi explic:lol::rolleyes2
|
:shock:wow...urat e!pacat de mashinutza si banii care i-a bagat in ea...fiecare cu gusturile lui:peace:
|
mie-mi place spatele , poti transporta persoane pe aripi , la ce latime au :))
|
1 tras de par :)).......mai bine isi lua barca direct
|
cum sa bagi atatia bani in asa ceva nu voi intelege niciodata! putea sa face ceva superb doamneee urat in draci
|
era sa vomit..... din ce tara's "artistii"(idiotii)?
|
star trek direct
|
bai frate deci chiar ma oftic ...astia baga atatia bani in "chestii" care ies si naspa ...ma intreb cine finanteaza ?? pacat de masina
|
ce gusturi au unii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning