![]() |
Vand chiuloase axe cu came
Salut.
Vand chiuloase - chiuloase echipate cu ax came - axe came pentru diferite marci toate produsele noi. Contact aici sau la semnatura. Brgds |
Re: Vand chiuloase axe cu came
Axe sport pentru VW VR6 2.9 ???
|
salut.Imi trebuiesc mai multe date despre masina vw de care codul motor neaparat......
|
axa cu came reno 5 gtt C1J 788
|
Quote:
am dar numai pt. urmatoarele motoare: C1J715;C1J760;C1J764;C1J768'C1J770;C1J792;C1J796;C 2J713;C2J717;C2J718;C2J720 |
Up.................
Axe cu came - chiulase - chiulase complet echipate - elemente directie la preturi avantajoase - pompe apa - pistoane........... |
Axa cu came sport de C20NE opel!
|
Quote:
Numai normala 420.00 ron Piesele sunt noi. brgds saut. @renatonas nu pot sa iti dau PM Nu am ax pt corrado sorry |
up............................Axe came chiulase complete si simple...........................
|
up............................Axe came chiulase pistoane supape admisie si evacuare.............
|
Chiulasa de BMW 524 diesel sau turbo, ai???
|
Quote:
chiulasa simpla - 3306.00 ron chiulasa echipata dar fara ax came - 4615.00 ron |
up...........................
|
chiulase achipate cu ax cu came , echipate fara ax cu came , ax cu came , pistoane , segmenti , tacheti hidraulici , pt. majoritatea marcilor.............
|
up..................................
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning