![]() |
Toyota FT-HS Concept
1 Attachment(s)
Toyota Celica a fost un model ce s-a fabricat de-a lungul a 35 de ani, din 1970-2005, in sapte variante. Dupa patru ani de cand a fost retrasa de pe piata, masina isi va face din nou debutul, la inceputul anului 2009, evident cu un nou design.
1. Celica GT va avea un propulsor de 2.0 litri si tractiune pe spate 2. Celica GT-4 va avea un motor turbo de 300 de cai putere, un propulsor tot de 2.0 litri si tractiune integrala. |
Re: Toyota CELICA 2009
nu cred ca va aparea ceva atat de futurist in 2009...
|
6 Attachment(s)
As zice CRIMINALAAA!
|
Nici eu nu cred, dar oricum va rupe gura targului
|
nu va aparea pentru ca nu se va dorii!!!
celelalte marci trebuie sa manance si ele o bucata de paine asa ca nu poate venii toyota sa le ia si frimiturile.in poze arata super dar realitatea cu siguranta va fi cu totul altfel. |
fata e criminala! ar face multe ravagii, daca ar iesii pe piata!
|
e frumoasa dar vorba voastra nu cred ca v'a aparea...:D
|
Chiar daca nu va aparea.. pacat de asta .. ca arate super bine ;)
|
ne uitam toti la acelasi bot de masina????? cum puteti sa ziceti ca chesti aia e orice altceva decat o monstrozitate complet lipsita de gust... restul masinii n-are nimic rau, arata grozav, dar gura aia de pisica sclerozata e de tot rasul
|
ba chiar asa va aparea. am eu pe acasa o poz facuta de cineva in franta cu una si identica. maine o sa pun poza cand sunt acasa.
|
daca tot ai poza pune sa vada si ochiul nostru,
nu stiu ce e asa urat la botul ala..... dar ma rog gusturile sunt altfel in fiecare tara :D |
in primul rand toate sunt fotografii cu toyota ft-hs concept si nici una cu celica ......
|
Quote:
2. botu intradevar lasa (mult) de dorit 3. interesant e ca linia geamurilor laterale aminteste de GT-R :lol: |
concept poate:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning