![]() |
Audi Q5 in toata splendoarea lui
4 Attachment(s)
Audi Q5 in toata splendoarea lui
Dupa multe poze in care noul "copilas" SUV Audi Q5 s-a aratat ba cu banda adeziva pe fata, ba neclar, germanii de la Auto Bild l-au "capturat" neacoperit. Q5 se va alatura lui Q7, fiind al doilea SUV din tabara Audi. Modelul Q5 e menit sa aduca Audi mai aproape de planurile sale, si anume sa vanda 1.4 milioane de masini pe an, pana in 2015, au declarat oficialii germani. Motorizarile vor fi cel mai probabil de 2.0L si 3.2L V6. Varianta de 4.2L V8 va fi rezervata unui model S-line, cutia de viteze fiind fie una in sase trepte manuala, fie in sapte DSG. |
Re: Audi Q5 in toata splendoarea lui
frumos.......
|
da, mai finutz decat fratele mai mare
|
pe naiba splendoare:)) stopurile alea is oribile... dar, ma rog, e mai ceva decat q7 care e de-a dreptul urat
|
urata masina...!!!
|
Asemanare izbitoare cu Tiguan-ul
|
arata mai bine decat Q7:) mai pe gustul meu.
|
Audi "N-am bani de Q7" Q5...cam asta e numele intreg.
|
un minus...interiorul foarte neinspirat..
in rest masinuta e faina...cum a zis cineva mai sus n-ai bani de q7 iti iei q5..sunt curios de preturi |
Arata bine ;)
|
exact cum ziceti si voi... "n-am bani de q7". daca ar fi sa zici ca iei una mai mica pt ca ai nevoie pt teren accidentat si una mai mica se descurca mai usor da... dar cine foloseste audi la off-road? e cam dezastru... mai bine imi iau un tucson:)) care e chiar practic si are un pret excelent
|
pff..chiar nu imi place...:evil: stopurile alea mi se par foarte urate...si interioru cam lasa de dorit mai ales ca este un Audi....mi se pare mai frumos Q7 decat asta....parerea si gustul meu :-)
|
am citit pe diferite site-uri posturi cum ca aceste poze ar fi facute in photoshop dupa pozele spion; multi ziceau ca jantele si placutele de inmatriculare sunt adaugate cu ajutorul computerului;
voi ce parere aveti? SUNT REALE SAU FAKE POZELE??? |
Quote:
Nu stiu daca sunt reale sau nu pozele.. insa aduce a suv de femeie :P. |
compar audi cu hyundai pt ca pe hyundai dau SUB 20mii euro. nu dau 50mii. si din cate stiu eu q7 e foarte slab la capitolul off-road. de fapt q7 nici nu a fost gandit de off road.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning