![]() |
CRAIOVA-FELICITARI PT LOCUL 1 (YDT & BUB)
Am tinut sa deschid acest topic pt a FELICITA 2 oamenii care au adus cinste clubului MIDNIGHT RACERS castigand locul 1 acestia sunt GEO Golf IV (YDT) si BOGDAN Opel Vectra Turbo 4x4(BUB).
P.s.Nu in ultimul rand vreau sa FELICIT pe toti din MR care au venit la CRAIOVA si au participat si apropos MR a avut ce l mai mare numar de masinii prezente la acesta cursa de viteza. CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re: CRAIOVA-FELICITARII PT LOCUL 1 (YDT & BUB)
Quote:
Daca era YDTu' normal... chiar eram curios de finalu' de la grupa A, cu Audiu' 80 de la NSL Craiova :) Micutzule: cum te simti? Te mai doare spatele? :lol: :lol: :lol: |
Bravo Bogdane (BUBU) si Geo (YDT).........FELICITARI... Acum trebuie sa sarbatorim . NU? :drunk: :drunk:
|
Re: CRAIOVA-FELICITARII PT LOCUL 1 (YDT & BUB)
Quote:
Mai ma doare spatele VR6 batranetea asta. :roll: :lol: CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Subscriu si eu. Felicitari Geo si felicitari Bogdan ! Se face special pt Bogdan - unul dintre cei mai modesti baieti cu o masina cu adevarat tare care nu sufera de el ! So .... special pt Bogdan ... sa fi sanatos man !
|
4 Attachment(s)
BRAVO , BRAVO si IAR BRAVO !
n-ati avut adversari ! |
Re: CRAIOVA-FELICITARI PT LOCUL 1 (YDT & BUB)
Quote:
|
Quote:
|
felicitari celor doi. MR rulzzz
|
Bravo baieti! (sunt din craiova si tin sa spun ca de masinile voastre se va vorbi mult)
p.s micutzu am o poza tare cu tine...daca o mai gasesc o pun pe site (mimai o balerina :) ) :lol: |
Felicitari baieti, a-ti fost la intaltime. Pacat ca nu am putut sa vin si eu, am motorul praf, sper sa il fac pt urmatoarele curse.
|
Quote:
Se poate Catalin sa nu te felicit masinuta ta a facut mari valuri prin public i nu pot spune ca si a lui Lucian a fost ma io prejos asa ca jos [alaria in fat voastra. CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Multumim sefu ! :oops:
|
Re:
Quote:
CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning