Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   CRAIOVA-FELICITARI PT LOCUL 1 (YDT & BUB) (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/6629-craiova-felicitari-pt-locul-1-ydt-and-bub.html)

micutzu_mrc 12-07-05 18:08

CRAIOVA-FELICITARI PT LOCUL 1 (YDT & BUB)

Am tinut sa deschid acest topic pt a FELICITA 2 oamenii care au adus cinste clubului MIDNIGHT RACERS castigand locul 1 acestia sunt GEO Golf IV (YDT) si BOGDAN Opel Vectra Turbo 4x4(BUB).

P.s.Nu in ultimul rand vreau sa FELICIT pe toti din MR care au venit la CRAIOVA si au participat si apropos MR a avut ce l mai mare numar de masinii prezente la acesta cursa de viteza.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

vr6 12-07-05 18:18

Re: CRAIOVA-FELICITARII PT LOCUL 1 (YDT & BUB)

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
[...] si apropos MR a avut cel mai mare numar de masini prezente la acesta cursa [...]

... urmat de... ? :)

Daca era YDTu' normal... chiar eram curios de finalu' de la grupa A, cu Audiu' 80 de la NSL Craiova :)

Micutzule: cum te simti? Te mai doare spatele? :lol: :lol: :lol:

Raz 12-07-05 18:21

Bravo Bogdane (BUBU) si Geo (YDT).........FELICITARI... Acum trebuie sa sarbatorim . NU? :drunk: :drunk:

micutzu_mrc 12-07-05 18:40

Re: CRAIOVA-FELICITARII PT LOCUL 1 (YDT & BUB)

Quote:

Originally Posted by \"vr6\"
Quote:

[...] si apropos MR a avut cel mai mare numar de masini prezente la acesta cursa [...]

... urmat de... ? :)

Daca era YDTu' normal... chiar eram curios de finalu' de la grupa A, cu Audiu' 80 de la NSL Craiova :)

Micutzule: cum te simti? Te mai doare spatele? :lol: :lol: :lol:

Urmat de NSL si cred ca este si normal nu?Oricum balanta intre cele 2 ENTITATI :lol: :lol: (uite asa fara modestie)inclina cand in favoarea MR cand in favoarea NSL .

Mai ma doare spatele VR6 batranetea asta. :roll: :lol:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Lucian 12-07-05 18:40

Subscriu si eu. Felicitari Geo si felicitari Bogdan ! Se face special pt Bogdan - unul dintre cei mai modesti baieti cu o masina cu adevarat tare care nu sufera de el ! So .... special pt Bogdan ... sa fi sanatos man !

EvLSant0S 12-07-05 19:05

4 Attachment(s)
BRAVO , BRAVO si IAR BRAVO !
n-ati avut adversari !

Catalyn 12-07-05 20:37

Re: CRAIOVA-FELICITARI PT LOCUL 1 (YDT & BUB)

Quote:

Am tinut sa deschid acest topic pt a FELICITA 2 oamenii care au adus cinste clubului MIDNIGHT RACERS castigand locul 1 acestia sunt GEO Golf IV (YDT) si BOGDAN Opel Vectra Turbo 4x4(BUB).

P.s.Nu in ultimul rand vreau sa FELICIT pe toti din MR care au venit la CRAIOVA si au participat si apropos MR a avut ce l mai mare numar de masinii prezente la acesta cursa de viteza.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Mikutzu-le pe mine si pe Lucian nu ne feliciti?...macar un premiu de popularitate! :wink: chiar daca locul 6 si sapte nu i-a premiu :lol:

Lucian 12-07-05 20:42

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Mikutzu-le pe mine si pe Lucian nu ne feliciti?...macar un premiu de popularitate! :wink: chiar daca locul 6 si sapte nu i-a premiu :lol:

Iar eu am castigat o cursa fara treapta 2. :lol:

madfish 12-07-05 23:02

felicitari celor doi. MR rulzzz

nikkon_kde 12-07-05 23:06

Bravo baieti! (sunt din craiova si tin sa spun ca de masinile voastre se va vorbi mult)

p.s micutzu am o poza tare cu tine...daca o mai gasesc o pun pe site (mimai o balerina :) ) :lol:

UniculSGM 13-07-05 00:12

Felicitari baieti, a-ti fost la intaltime. Pacat ca nu am putut sa vin si eu, am motorul praf, sper sa il fac pt urmatoarele curse.

micutzu_mrc 13-07-05 01:58

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Se poate Catalin sa nu te felicit masinuta ta a facut mari valuri prin public i nu pot spune ca si a lui Lucian a fost ma io prejos asa ca jos [alaria in fat voastra.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Lucian 13-07-05 08:39

Multumim sefu ! :oops:

micutzu_mrc 13-07-05 09:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"

Hai lasa ti vrajeala tu si Catalin si puneti mana la treaba data viitoare vreau cupa de grupa B. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Lucian 13-07-05 09:02

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"

Hai lasa ti vrajeala tu si Catalin si puneti mana la treaba data viitoare vreau cupa de grupa B. :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Pai daca imi dai o mana de ajutor poate vine si cupa. Altfel ... chiar daca o iau ... o tin pt mine. :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:56.

- Copyright 2026 4Tuning