![]() |
M-a lovit un betiv.
Acuma.. in seara asta.. m-a lovit un amarat de betiv... stateam la stop.. pur si simplu stateam si a intrat in mine.. nici macar umpic de frana.. nimic.. a intrat direct in mine.. mi-a nenorocit spatele... si fata putin, ca l-am atins si pe cel din fata mea... avea alcolemie 1,37 !!!!! 1,37 betivu draku... aia inseamna ca in sange o sa aiba cel putin 2,5...
ma rog, ideea e ca fiind caz penal, asigurarea lui nu imi acopera pagubele. :| deci, trebuie sa imi placteasca el.. si deci, sunt confuz.. sunt confuz in general in seara asta dupa ce am patit.. socat mai bine spus. Daca a mai patit cineva asa ceva, daca stie cineva ce trebuie sa fac.. cum sa fac.. Ce stiu eu acum e asa: asigurarea nu ma ajuta. el ar trebui sa imi plateasca. Daca nu imi plateste, eu il actionez in judecata, el trebuie sa mai imi plateasca si avocatul mie, si e si nasol pentru el la judecata ca va fi judecat si pentru daune materiale, nu numai pentru conducere sub influenta alcoolului. Deci e nasol pentru el. Acum, cum ma asigur eu ca el imi da banii.. ? maine ma duc pe la el.. sa fac un contract.. sa-l inregistrez.. ce sa fac? ? ,,, Mersi.. va rog.. help.. ca .. vai nu va pot explica cat de confuz sunt.. ... mersi again |
Re: M-a lovit un betiv.
Era unu cu dacia...??? Am auzit prin statie la taxi ceva ... ca a fost un accident cu ceva dacie
|
apeleaza cat mai repede la un avocat, suna unul in dimineata asta, ce cel mai simplu mod.
|
Quote:
Ionut, pe moment incerc sa fac, sa nu fie nevoie de avocat.. sa vedem.. daca ne putem intelege cumva cu omu fara sa mai trebuiasca sa mergem prin trubunale si alte nebunii... dar ori cum o sa imi sun avocata ca sa vad ce zice.. mersi :) |
cam 15 zile ai timp sa te gandesti
|
Quote:
Acum m-am mai calmat.. am fost pe la el pe acasa azi dimineata.. l-am prins treaz.. am noroc c sotie-sa e corecta.. si mi-au promis ca o sa imi dea banii... am fost si la service, si mi-au facut o evaluare, undeva in jurul la 2000 de euro costa toata reparatia... luni bag masina in service.. si cam in 2 .. 3 saptamani ar trebui sa fie gata.. il chem pe alcoolicu sa plateasca el direct la service.. sa nu zica ca il ciolesc.. si sa speram ca va fi bine. Am vorbit si cu avocata, ea a zis ca trebuie sa fie foarte prost tipu ca sa nu vrea sa imi dea banii, pentru ca atuncea e mai nasol pentru el si la judecata si trebuie sa si plateasca mai mult (cheltuieli de judecata + ca in cazu asta eu ma duc la reprezentanta sa o fac, deci mult mai scump, + daune morale) deci sper sa aiba cap si sa nu ajungem la complicatii. Ce ciudata.. e faza asta..cand nu poti sa faci nimic.. eu l-am vazut in oglinda.. ca vine.. cu vroo 5 secunde inainte sa ma loveasca.. si pur si simplu nu am avut ce sa fac numa sa ma prind bine de volan ca sa nu ma mai si lovesc.. ce nasol.. betivii draku.. 1,37 alcool in aer repsirat.. ce inconstienti... |
Quote:
vezi ce faci rapid sa nu ramai pe dinafara... nici cu bani nici judecata. este acelasi caz ca cel de vatamare corporala, au patit`o cativa prieteni de`ai mei recent si unul tot numai daune materiale, asigurarea i`a dat in jur de 15 milioane restul a cerut el pentru reparatii de la cel care l`a pocnit. au cerut despagubiri in valoare de cat vroiau ei, in caz contrar il dadea in judecata si aveau numai de castigat... bine cei in cauza prefera mai mult ca sigur sa dea banii decat sa treaca prin tribunale. bafta |
...presupun ca avocata ti-a spus ca nu trebuie sa il dai in judecata separat pentru daunele suferite - ai posibilitatea de a te constitui parte civila in cadrul procesului penal (tu oricum incearca sa iti acoperi daunele intre timp, procesul va fi deschis peste cel putin o luna)
Bafta. |
Pai ceva de genu. Dar tinand cont ca eu am fost, am vorbit cu el, si a spus ca o sa imi plateasca reparatiile, eu nu o sa il mai actionez judecata, asta daca totul se rezolva cum trebuie, lucru care precum spuneam si mai sus este atat in interesul meu cat si in interesul lui(altfel da la tribunal daca apare si partea civila in proces)
Si in legatura cu banii.. stiu ca as putea sa storc acuma de pe el, dar nu.. adica daca era numai el.. il storceam de bani betivu ******** ... dar imi e mila de saraca sotie.. va dati seama.. ei acuma trebuie sa isi faca imprumuturi la banca.. uff.. nenorocire si pe capu lor. Asa ca i-am spus, ca eu imi bag masina in service, si cand e gata il chem in cluj si sa plateasca el direct la service banii. Am fost corect, nu m-am dus la reprezentanta, m-am dus la service-ul la un amic. I-am spus sa faca cat se poate de ieftin, dar fara nici un compromis. ce trebuie schimbat sa schimbe.. nu am stiut ca imi distrug eu masina din cauza lui.. |
Intrebare: ai Casco? Daca da, poate e posibil sa-ti faci masina pe Casco si pe urma sa-si recupereze ei banii de la betiv.
|
Quote:
|
Tot respectu pt. tine. Ai ocazia sa-l strangi de gat, dar nu o faci.
|
daca era beat nici pe casco nu primeste nimic.rca acopera pana la alcoolemie de 0,8, iar pe casco deloc
|
Quote:
te contrazic aici..daca RA_2fast4u avea casco ii facea masina ca si cum asa ar fi gasit-o lovita, iar firma de casco isi recupera banii de la betiv dandu-l in judecata...e ca si cum ai lovii un om care nu e pe trecere si iti faci masina cu casco, deoarece persoana respectiva nu vrea sa iti dea bani sa ti-o repari, dar pana la urma este actionata in judecata de firma de asigurare.. |
Quote:
bmwm5, daca ai fi vazut ce fata am facut cand am aflat si eu treaba aia... ca trebuie sa imi dea el.. banii.. nasol.. :) Acuma sper sa iasa bine.. de fapt in principiu m-am calmat, ca pana la urma tot imi recuperez banii.. cu sau fara judecata :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning