![]() |
Merita bani discurile de frana?
|
Re: Merita bani discurile de frana?
sincer, da !!! la cat costa alea originale...sau alea brembo..... http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?...ana&id_model=3
|
Poi, orice up-grade isi merita banii ca doar e o investitie sau chiar o necesitate...
|
da dar astea`s 6 milioane :)
o mica mare diferenta |
nu te scoti mai bine cu ATE de Opel? sh, intr-adevar... dar totusi bune, mult mai bune decat astea de pe cielo.
daca le vrei noi, merita. |
nu neaparat noi, dar am inteles ca astea gaurite is mai ok daca pun placute ferrodo .
adica franele sunt mai eficace. si vreau sa`mi schimb toate bucsele. ma costa vreo 250 euro toate cu tot cu transport dar garantia ii de 10 ani la ele, deci...nu stiu :( ate am inteles ca nu`s gaurite |
Nu sunt perforate, dar sunt striate... eu zic ca daca opresc un opel de 100+ cp, opresc excelent si un cielo cu 75 cp lesinati :lol:
si daca vrei frane "adevarate", pune o punte spate cu discuri, tot de opel, eventual si pompa de frana de pe acelasi opel. |
urmeaza si o punte pe spate cu discuri ca totusi 204 caluti trebuie opriti cumva, nu?
acuma stau pe ganduri daca sa dau comanda la bucsele alea sau nu.... |
mai nou ai 204 caluti? :lol: aoleooo, lasa-ma ca pic pe jos de pe scaun, se uita lumea la mine ca rad singur la birou... :lol::lol::lol:
hai ma Dacia, de la un motor obosit cu ulei aruncat peste tot ai ajuns la 204 "caluti"? or fi ponei si atunci sunt 3in1... 3 ponei la 1 cal = 70cp :lol: |
o sa schimb motorul cu totul ca nu ma mai intereseaza masina pentru zi de zi, ca vreau sa o fac asa mai light pentru curse, vtm.
am gasit un motor si computerul...dar nu are cutie, mai caut. dar sa gat dracului cu examenele astea + restantele de ani trecuti sa fiu pe zero si apoi din martie ma apuc de treaba. |
C20LET - 204 caluti.
|
azi mi`am vopsit jentile de aliaj, acuma caut gume pentru ele si apoi hop tzop sus pe masina cu ele.
mno...sa revenim, stie careva discuri din alea la pret mai bun? |
vezi cine stie si cunoaste? :)
|
Vezi ca discurile alea de la FK au diametru 256mm. La C20LET s-au montat din fabrica discuri cu diametrul de 288 mm. Mai cauta ....
LE: aaa ... uitasem ... nimic la C20LET nu se face cu "pret mai bun" ;) |
am gasit motorul, computerul, la 750 euro
imi da si cutia dar o zis ca are probleme si mi`o da bonus. problema ii ca omu mi`o zis ca manca ulei ca el o umblat in germania cu ea si...in fine. cred ca trebuie segmentat ala si va mai tine. stau sa ma mai gandesc o data, dau bani il i`au, i`au discurile... problema ii ca nu vrea in 2 rate si sa`i dau 770 euro...si nu am numa 450 la mine si ma gandeam 150 sa sacrific pt discuri si inca 200 pentru bucse |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning