![]() |
Machetele mele - SpeedeR
12 Attachment(s)
Super tare ideea cu subforumul asta :)
Sa prezint si eu colectia de masinute de prin casa mea :) Sa fac debutul cu o masinuta draga mie si cu un american muscle, amandoua fiind de curse sau de show, ca na, suntem aici :) Renault Megane TROPHY 1/18 si Chevrolet Camaro '68 1/18 PS: scuzati pozele,sunt facute acum, pe fuga :) |
Re: Machetele mele - SpeedeR
tari de tot machtele :d
|
Renault-ul e super..specifica si producatorul.
Oricum, ti-am editat posturile, citeste regulamentul pls ;) |
La Renault e Solido si la Camaro e JadaToys... oricum, troleul asta de Megane imi place suuuuper mult mie :) ii fac un update la poze
Moderator Edit: Pozele in + au fost sterse, contra regulamentului. |
frumoase :D pozele :D
te`ai mai gandit si tu sa dai pe la noi asa un pic :D |
pai bine, eu ma lupt cu posesroii de RS pe aria versus si zic ca e mai tare GTI, si tu ce faci? o arzi cu Megane jucarii...nu e frumos, nu e.
ps: imi plac. |
superb camaro-ul... lasa bogdan si eu am una cu focus si ma lupt cu ford-istii pe tema focus vs astra:)) da ce sa fac eram si io mic si prost:))
|
SpeedeR e superb camaroul! misto rau! bv tie!
|
superb camaro-ul..e custom sau stock?..
|
11 Attachment(s)
lol bogdane :) chiar imi place meganeul asta, si nici rs'ul nu imi displace, mai ales acum ca live ii dau tiruri :D oricum,asta e Trophy nu orice Rs :) si oricum, am de prezentat si un GTI pe aici, dar mai tarziu :D
golfuletule.. nu am putut sa ma abtin cu machetele :) camaro e stock, asa e el facut de producatori :) multumesc pentru aprecieri :p sa postez ce postasem ieri dar a fost sters:evil:... 2 surori din familia Mercedes Benz 1/18 d la Maisto Sora batrana Mercedes 300 SLR si sora mai bagaboanta Mercedes Mclaren SLR PS: ce preferati pt data viitoare..oldies,muscle car sau mai noi sport? :) |
da ce-ti tremura mana cand faci poze :D
frumoase scarbele :D |
10 Attachment(s)
batranetea asta,ce sa ii fac :) iti multumesc,in numele lor, pentru aprecieri :p
hai sus cu doua babe :) Oldsmobile Super 88 din '55 Chrysler Imperial tot din '55 ambele 1/18 si Road Signature |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Revin cu noi poze vechi la Megane Trophy...pentru ca merita(aproape preferata mea dintre makete ) :D
Si un Lamborghini Diablo , (1/18 Bburago) ... in rest,maine inca 2 :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning