![]() |
Vw Jetta 5
cum pot sa ii maresc puterea la un VW JETTA model 2007, cu un motor de 1.6
ajutati-ma plssssssssssssss |
Re: Vw Jetta 5
Degeaba te chinui sa maresti puterea acestui motor pentru ca ... n-ai nici o sansa :sad:, cel putin cu costuri reduse(adica sa nu pui compresor sau turbo).Cea mai buna solutie ar fi schimbarea motorului, dar presupun ca fiind o masina noua nu ai vrea sa faci aceasta , asa ca ramane solutia clasica : Filtru aer sport + Chip + Evacuare (care iti dau maxim 15cp):!:
|
Dany ms mult
|
ai si u o jetta din asta???
|
Si Jetta si Bora amandoua cu 1.6 16v:-)
|
deci o ai exact ca a mea
|
din cate mi-au mai spus baietii am inteles ca nu neaparat cp iti trebuie... ci un pic de cuplu si sa creasca turatia mai repede. M-as multumi si cu atat
Eu o sa incerc cu un filtru de calitate si un power box. ca in rest imi e tarsha cu garantia BTW si eu am tot un jetta 1.6 |
luati-va fratiilor power box-uri........omorati-va motoarele..
|
oricum ... pe benzina nu gasesti power box. asa ca ramanem la o admisie/evacuare sport buna si eventual un chip ce ofera 12% putere si cuplu
am gasit un chip cu 1100 ron pt aspirate, care mareste in cazul jettei puterea de la 102 la 112 si cuplu de la 148 la 163 cine crede ca merita ...sa isi ia eu sicer cred k ma limitez la un filtru conic de calitate k&n pt un sunet dragut sau poate chiar simota |
Cu Unichip pe masina ai maximul de putere si nici o problema cu garantia.
|
poti sa-mi spui si mie pretul pt modelul in discutie si apox cu ce valori va creste performanta?
informatiile de pe site nu prea ma ajuta pt ca nu au nici un grafic de la o motorizare asemanatoare cu a mea altcineva mi-a propus rbd, o sa vad ce oferte au ambele multumesc |
chunkypops care e viteza maxima pe care ai atinso cu jetta 1.6???
|
nam incercat sa ating viteza maxima :) . Cred ca de 160 nu am trecut niciodata
Masina mea are 2500km la bord :lol: In februarie cand o sa merg in Austria o sa pot sa o testez pe autostrada, pana atunci sper sa-mi pun si eu un filtru conic. de ce intrebi? |
eram curios sa vad cat prinde ca nici eu nu am depasit 160km
|
salut. sunt cristi si sunt un nou membru p acest forum. am intrat in discutia voastra pt k si eu posed o jetta model 2007 dar cu motor d 2.0 d 140 si pot spune k pt un pusti k mine e momentan prea bine:D. in ceea c priveste discutia voastra sunt d acord ca motorului d 1.6 nu i se pot aduce mari schimbari in puterea livrata. dar sunt curios...de ce nu va-tzi luat 1.4 tsi-uri?? pt k sincer..o jetta 1.4 d 140 d cp ar fi ideala:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning