![]() |
my dacia ljw
cu respect. sunt nou venit pe forum si as vrea sa primesc si eu pareri despre un tuning 4 my ride. ma pricep cat de cat dar nu cine stie e. poze de inceput. dupa o recenta vopsire
|
Re: my dacia ljw
pai si unde sunt pozele?
|
4 Attachment(s)
pozele:D fitzi milosi cu criticile. astept sfaturi ce sa-i fac
|
pai dai jos alea de la stopuri,dai carligu ala jos,si tineo cat mai simpla si curata.a da daca vrei lipesto de sol mai mult niste jante frumoase si o sa fii uimit cat de bine o sa arate.si mai dai si sorturile alea jos de la aripile din spate alea de noroi ca nu dau bine deloc.
|
hm...incepi cu inceputu :)
dai jos : mastile alea de la stopuri , proiectoarele , presurile , si nush , eu as face'o cat mai simplutza si cu bun gust ionizezi geamurile , iti cumperi spoiler fata/spate care sa se potriveasca , o cobori putin ...si dac ai bani de jante si mai bine ...si o evacuare nu are stica ... acum nu stiu cati bani ai u sa bagi`n dacia ta ...insa na..eu mi`am zis parerea .. |
rfg nu te grabi,lasa-mi amicu ca fac:boxing:.daciutza e ff ingrijita,baga si tu cateva date,anu fabricatiei,ce ai mai facut pe la ea,ca sunt cateva mici chichitze!succes pe forum;)
|
cu alea dinspate se rezolva. multa lume mi-a zis. ma gandeam la jenti sa fa rost de 4 jenti simple de dacie si sa le sudez la astea pe care le am o prelungire circulara sa le latesc. oare merge ce vreau sa fac? sorturile le-as da jos dupa ce incep lucrarile la tabla. alea mascheaza niste imperfectiuni si vreau sa-i lucrez partea de jos spate sa fie cat mai neteda si uniforma
|
si vad k baietii nici nu au stat pe ganduri...scoate,scoate,simplu e numele aici:).aaa stii tu ce sa scoti mai ales de pe ea.....
|
Quote:
|
dacia mea e din '91, are 145 000 km reali, o am de noua(in familie), este superingrijita de tatal meu. ce-am mai facut pe la ea este vopseaua data in vara dar am fost foarte dezamagit de tinichigiu. o sa vin cu detalii
furia oarba vorbeste sa scot niste colante stupide si penibil e nu apar in poza si anume 2 flacari puse de tatal meu. alea chiar azi vor disparea. |
si pe la motoras nu ai de gand sa ii faci ceva sa o faci mai sprintena?
|
rfg dak vrei da-mi un pm cu jentile tale;).
|
vezi ca tiam dat pm si ti-am explicat despre ce e vorba.
|
treaba e ca vreausa ma apuc de ea in vara si atuncinuam chef sa fiu nepregatit.vreau sa-mi fac o schita si un plan exact ce vreau si ce trebuie sa-i fac
|
2 Attachment(s)
este sprintena sa stii......cu 4 trepte la 4000 de ture am deja 130km/h.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning