![]() |
ce masina sami iau de 7000 eur?
Sal,
Sunt nou pe forum, si am nevoie de ajutor. Vreau sa-mi iau si io masina. Nu am nici un ban, am depus actele pt. un credit, si o sa fac rost de 7000 de eur (cu atata sa raman in mana dupa ce platesc alte taxe) As dori o masina care sa nu consume f mult, si cu motor de max 1.6. Si daca se poate una care sa nu coste f mult intretinerea la ea :P. Am auzit numai lucruri bune despre Ford...ce parere aveti? pls. help me !!! Nu prea ma pricep la masini, si nu vreau sa fac vreao prostie....mai ales ca banii pe care o sai dau, sunt bani imprumutati..la care o sa platesc si dobanda...nu vreau sa iau o masina care sa se defecteze dupa 1 an...si io sa platesc in continuare la ea desi nu pot sa o folosesc...sau sa nu am bani sa o repar pt ca piesele sunt f scumpe. Multumesc anticipat pentru ajutor. |
Re: ce masina sami iau de 7000 eur?
Nu stiu ce ford gasesti in banii aia. Orienteaza-te spre logan.
Masina va fi noua sau sh ? |
masina va fi 100% SH
si am gasit ford fiesta pe la 7000...dar merita? cel mai mult am vazut Skoda Fabia de prin 2003-2004 cu 70-100.000Km si motor de 1.2 ....am vazut f multe dastea...oare merita? Cam cat de scumpa este intretinerea la Skoda ? in comparatie cu un Ford? ceva example daca se poate..cu intretinerea la Skoda pls... |
Am eu Ford Focus piese destul de scumpe. De ce nu te orientezi catre fiat in 7000 cred k iti iei un Stilo motor 1.4 95cp sau 1,6 103cp. Cred ca iti iei si grande punto dar foarte slab dotat (e un topic mai sus). Oricum cred k fiat este o marca destul de accesibila cred k nu costa atat de mult piesele.
|
nu vreau s supar nici un propietar de fiat, insa, marca asta numi prea inspira incredere...as vrea sa stu ce parere aveti despre skoda...si in special daca are cinevaskoda, cam cat de scumpa este intretinerea
|
ma... tu vrei o masina sh care sa te tina si sa nu aiba piese scumpe... nu prea sunt... in 7000eur iti iei o masina uzata...
cel mai bun lucru in cazul tau e sa iei un logan nou la care sa nu ai treaba... daca zici ca nu te pricepi la masini e clar ca un logan nu te va deranja... |
Am si eu un sfat pt tine,Skoda Fabia poate sa iti ajunga si la 9 - 10 in oras.
Mertzu meu ia 11 - 13,dar am ceva sub capota. |
Ia-ti un Opel astra G. Cu 7000 gasesti destule.Sunt destul de fiabile iar piesele nu sunt foarte scumpe. N-as da 7000 pe un Logan nici sa ma bati.Am vazut plastice mai frumoase pe tico.
|
si eu sunt de acesi parere Opel astra diesel 1.7 dti 75 cp...cred ca e cea mai buna alegere ca pret/fiabilitate/costuri de intretienre...bafta
|
Grande Punto e peste astra, cu tot riscul de a-mi ridica fanii opel in cap.
|
Nu`s fan opel dar ar trebui intai sa te uiti sa vezi cate probleme au fiaturile dupa ce trec de 100.000. Nu sunt renumite pentru fiabilitate . Sunt de acord cu tine cu privire la design , imi place mai mult decat astra G , dar doar atat.
|
grande punto e construit pe platforma opel-ului corsa D deci cu corsa D ar trebui sa-l compari nu cu astra
dar ca fapt divers, si eu as alege grande punto in locul unui astra G, H niciodata |
ce sa-ti spun, la banii astia opel astra gasesti dar banuiesc ca sunt haituite, mai ales cele cu motorul de 1.7dti. iar cele care sunt in stare buna sunt peste 7000 lejer. Cunosc pe cineva care vinde din afara unul din 2003 neinscris si cere 6900 ultimul pret. daca nu vrei masina cu motor mai mare de 1.6 gasesti in banii astia. Uite-te dupa un opel corsa C eventual cu motorul de 1.3cdti 75 de cai. Gasesti si cu ceva dotari si an destul de bun
|
Quote:
|
....Dak vrei second hand nush ce sa zic de Ford....
....Dak vrei consum mic iati ceva pe motorina..... .....si pe benzina ar merge lund in considerare preturile..... ....Eu zic sa iti ei Opel sau Skoda....au consumuri mici si costurile mi se par cat de cat ...cam dupa aceleasi criteri consum/costuri de intretinere;) -Eu miam loat skoda 1,2 16 valve 64cp 07/2006(cea din semnatura) full option la 30.000 de km de la reprezentanta cu 8.000!Si De la Cluj- Tulcea mia loat 4,5 extraurban"motor 1,2" :lol:in oras 7-8 -Cele mai ieftine piese cred k sunt la opel -eu la fabia vreau sami iau proiectoare si ma costa 1,6mil bucata:lol: -Deci eu zic un opel sau skoda si nu te grabi!!cauta eu pe asta am gasito intro saptamana. -Evita masinile aduse din afara....a mea e de la reprezentanta.pote gasesti asa ceva e super ok;) cele din afara se aude multe vb despre ele...Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning