![]() |
becali freestyle :D:D
1 Attachment(s)
bwahahahaha .......interzis defapt celor sub 16 ani
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
\"-Dar de ce ma injurati ca eu nu v-am injurat pe dumneavoastra? - Pentru ca vreau sa-mi bag p**a in ma-ta d'aia, ca tu nu ma injuri da-mi bag p**a in ma-ta\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
deci numai pot. rad cu lacrimi, cred ca e cel mai tare topic de pe forumul asta. numaiiiiii pottttt. cel mai nebunnnn
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prea tare, chiar ma intrebam cand o sa aiba o rabufnire din asta. Daca chiar este pe bune!!! Becali rulzzzzzz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
mie mi se pare destul de adevarat...pare vocea lui...or sa il faca de *** astia!! :)) norok nu nu pot sa de pe post!
...da are dreptate intr-un fel toti il f#t la cap...toti il iau la misto....ia mai duceti-va-n .................********* |
BEheheeheheheheheeheheheheCALI :lol: :lol: :lol: :lol:
are IQul unei oi schizofrenice :D |
asta nu o sa moara de moarte buna
|
voi sunteti nebun?mama ce scoate machedonul din el.exact la la coada vacii,exact asa vorbeste.nu sunt eu in sfant dar nu se vb asa la telefon mai tata.
|
vai de capu meu ... ce jegos .. analfabetu draq ... sa ne`o suga la totzi de oier .. cum sa vb asa la tel ... pacat k si`a pastrat calmu :) io imi bagam si eu pewla in mortzii lui si ii ziceam sa mi`o ia la laba :)
|
SUPER TARE !!!!!
:peace: Cum ii explica aluia cum sa scrie \"puncte puncte\" :lol: Cica \"din pct de vedere economic...\" :lol: Vacanta Mare.. mici copii :twisted: |
este ceva normal din partea domnului becali... :evil: un analfabet si un tzaran prost :evil: nu il suport pe omul asta :evil: asta e :evil:
oricum nu mai pot de ras :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BeeeeeeeeeeeeCALI ...
Am ras cu lacrimi ... :))))))))))) Nu mi s-a parut nimic iesit din comun ... Deja m-am/ne-am obisnuit cu el ... Cititi forumul Gazetei -> http://www.gsp.ro/forum/viewtopic.php?p=122243#122243 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
doamne nu mai pottttttt!
ma sufoc de ras prin casa... asta are ce are cu astia de la antena 1 ba daca nu in 3 minute a zis de 20 de ori sugi p*^&! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
am vazut un reportaj cand a fost el la pna .. aseara pe pro`tv mi se pare si tot se luase de aia d la antena 1 :) .. prea tare frate ... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning