![]() |
Megane Coupe
6 Attachment(s)
Salutare. Dati-mi voie sa-mi prezint si eu masinuta mea.
Este un Megane Coupe din 1997 cu motor de 2000 8 valve 116 Cp. Modificarile pe care le-am facut sunt: Un calculator UNICHIP, regulator de presiune a injectoarelor (merge la 4 bari momentan), filtru aer conic, catalizatorul scos, un breather pentru gazele din carter, cutie cu rapoarte scurte. A primit si niste jante ATS DTC Ultralight 8J, cauciucuri Marangoni Zetta Linea. Dupa toate modificarile facute, masina se misca mai mult decat bine,fiind si o masina foarte usoara. La interior are un volan Momo Race, un ceas pentru vacuum, un CD Sony si 4 boxe JVC care au fost montate in locul spatarului de la bancheta din spate. Sunt foarte multumit de ea fiind o masina foarte stabila pe viraje, motorul are 170000 km merge excelent, iar cand am fost sa-mi montez calculatorul suplimentar i-a fost facut un dynotest initial si am avut placuta surpriza sa gasesc 115 Cp din cei 116 Cp ceea ce e foarte bine la kilometrii pe care ii are. Am pus si ceva poze cu ea pentru cei interesati de modelul asta. |
Re: Megane Coupe
te-am vazut de cateva ori la pescarus... cred... eu imi caut pe moment un cabrio si am vazut ca astea sunt chiar ieftine in DE...
|
ce dimensiune au jantele?
ajuta-ma te rog sa ma hotarasc intre 16" si 17". Parca la 17" e talonul prea mic dar mi-e teama ca la 16" sa nu fie cam la fel cu 15" (acum am 15"). |
Quote:
Ale mele sunt 15" cu 8J latime. Iar cauciucurile sunt 205/50,preferam un talon mai jos dar nu am gasit la momentul respectiv. |
Quote:
|
te rog spune-mi daca ti ai pus singur folia cum ai demontat geamurile laterale daca a fost greu???
|
Quote:
Geamul nu cred ca se scoate greu. Il desfaci din bratul electric ,iar in caroserie am impresia ca se prinde cu niste cleme care ies daca tragi de geam. |
trei suruburi , doua pe balamale, unul pe bratul mobil, ies imediat
|
Stie cineva magazine cu preturi mici pentru piesele Renault?
|
Incearca de dacie... Nu numai ca se potrivesc, dar sunt chiar mai bune si mai ieftine ca cele de renault..
Prietenul meu s-a dus sa faca revizia la un Renault Megane Cabrio '97 1.6 8v... La Renault i-a cerut 6000 ron... La Dacia, piesele l-au costat 2100 ron, aceleasi pe care le-ar fi comandat de la Renault... So... Ce concluzie trageti?? :-?? |
Imi spune si mie cineva de unde gasesc si eu o axa cu came mai "intepata" pentru motorul meu?
Am cautat la dealeri Schrick, Piper, chiar si la K-Tec Racing si nu am gasit nimic pentru motorul meu. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
intre 800 si 1300 de euro te duce distractia cu axele
|
Eu sper sa nu ma coste atat pentru ca fiind motorul cu 8 valve am doar o axa .
|
In principiu am gasit si e in jur de 300 E.
Am vorbit cu cineva sa-mi pun NOS (unul cuminte cu shot de 35 de cai) ca altfel imi decoleaza pistoanele :D. Ar fi bine pentru ca acel calculator Unichip pe care il am instalat poate gestiona si NOS-ul in asa fel incat sa nu existe pericol de detonatii. Pe de alta parte axa imi da putere constanta nu ca NOS-ul pe care il pot da pe distante scurte. Ma tenteaza amindoua dar nu am bani decat de una. Trebuie sa ma gandesc bine.:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning