![]() |
Configurare sistem audio Focus2
Salut
Ma intereseaza sa schimb si eu sitemul audio de pe FORD : HU, Dif fata, Dif spate, Statie+sub Messi |
Re: Configurare sistem audio Focus2
Si cine te opreste sa`l schimbi?:shock:
Nenea` cand "te mai intereseaza sa schimbi" te rog frumos fi mai explicit, fa-ti o idee despre ce ai vrea sa cumperi, fa-ti un buget in in cadrul caruia sa-ti alegi componentele, ce vrei?bum tare?sau sa sune bine? |
Buget 1000E
Vreau calitate , chiar daca depasesc bugetul |
Insonorizare usi aprox.(dynamat)4mil
Un HU pana in 7mil(Clarion, Pioneer sau Alpine) Sistem fata:Hertz Energy 4,8mil(aici poti opta pt Hi-energy aprox.8mil) Amplif:Audison Srx 4, aprox.12mil Conectica inclusiv inele mdf aprox 4mil Subwoofer pana in 5mil Total in jur de 37mil(1000eur);) |
incearca sa-ti faci cateva configuratii de componente asculta masini si bupa aia baga-ti banii in muzica pt ca altfel nu prea iese
|
Da dar singura problema este ca inca nu se gaseste adaptor pt. HU , si momentan cred ca am sa imi pun un sub activ
|
ce model de focus ai?
|
Focus2 Cel care are Cd-ul ala oval(au fost puse dupa 2007) , si am inteles ca momentat nu exista adaptor.
Si din acesta cauza ma uit dupa un sub activ ( ma gandeam la Focal, am vazut ceva interesant) |
In sfarsit am gasit adaptor
Stie cuneva sa imi spuna deca este bun: Clarion VRX578RUSB sau mai bine DXZ788RUSB Difuzoare nu stiu ce diametru imi intra, Stie cineva? |
clarionul 778 sau 788 este playerul cu raportul calitate/pret cel mai bun.
il am pe masina deci nu vb in necunostinta de cauza. un player decent costa 7-8 mil. asta costa 11 dar in diferenta asta de 3 mil ai DSP , Time alignament si tot asa 3 preouturi de 6V ceea ce nu multe playere au. daca-ti place cum arata yo zic ca este best-buy in banii aia. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning