![]() |
Noul ROLLS ROYCE 100EX
3 Attachment(s)
va val sa vedeti pozele si sa va spuneti parerile
Technical Data: length: 566,9cm width: 199cm height: 156,1cm wheelbase: 347cm (16,5cm shorter than the Phantom wheelbase) engine: V16, 9-liter, 64 valves, \"sufficient\" power tires: front 255/50 R21, rear 285/45 R21 :wink: stiu ca sunt cam putine date despre acesta masina dar din data ce mai fac rost o sa mai pun :P |
este frumoasa dar dupa mine nu se potriveshte clasicul spartan pe care il are acea grila fatza cu o mashina cabrio...
motorul este imens si foarte sportiv... interiorul de exceptzie... dar ptr romania ntz ntz ntz... si plus ca mashina asta cred ca o sa consume la carburant...! :wink: |
Am vazut masina asta ieri la TV ,cica are in jur de 650 cai... :shock: si nu ma mai gandesk la ce cuplu tre sa aiba 8) :D
|
Re:
Quote:
eu cred ca ia maybacu le nea becali voi ce ziceti :wink: |
Mi se pare o masina urata :( .Cei de la rolls au incercat prea mult sa fac o masina cu aer clasic...
|
farurile sunt penale ...
|
@TND--TEAM - cine cumpara asa o masina, ultima treaba care il intereseaza e consumul :wink:
mie imi place masina.. |
buey baietzi...e CONCEPT :)) nu va fi fabricata niciodata ....
|
o fii concept dar imi place, la fel si maybach exelero ala care ma scoate din minti. chemati salvarea ca ma baga in boala. nu zic ca nu-mi plac masinile \"race\" de curse cu bad boy look, dar una de LUX ma da gata, si aici vorbim de masini de la 100.000 in sus :D si frate daca ajung vreodata bogat sigur nu o sa ma vezi cu supra ci cu ceva maybach, chrysler, RR, brabus, si ce or mai fii pe acolo (vad eu cand am banii =))
|
citez \">\"sufficient\" power<\"
nici nu vreau sa ma gandesc cum se aude motorul ala... sau cat consuma....wahhhh :)) |
Bah, voi aveti probleme :?: Vorbiti de masina de sute de mii de euro si va faceti griji de consum. Sunteti pierduti :no:
|
Re:
Quote:
ai inteles gresit spunem ca o sa consume foarte mult nu ma refeream la bani pt benzina :blahblah: poate e diesel si merge mai putina gazolina :burn: |
\"ai inteles gresit spunem ca o sa consume foarte mult nu ma refeream la bani pt benzina\"
Tu ai inteles si mai gresit : cand se concepe motorul pentru o astfel de masina, nici macar nu se ia in calcul parametrul numit \"consum\". De-asta in general rezulta ineptii de rezervoare de 120 de litri, ca sa aiba macar ceva autonomie. Oricum, e un concept-car. Sa-ti pui probleme de consum la un concept-car e la fel de aberant ca si cum te-ai intreba tu cum o sa-ti mearga masina maine dimineata daca ploua in Uzbekistan. Si, intr-adevar, nu va ajunge in productie, cel putin nu asa cum este prezentata aici. Chiar numele denota asta: EX vine de la \"experimental\". Rolls a foloseste de zeci de ani sufixul asta pentru modelele de testare sau prototipuri. Pe de alta parte, Rolls spune ca masina are aceesi cutie de viteze ZF cu 6 rapoarte, care se foloseste si la Phantom (si la seria 7). Dar cutia respectiva pur si simplu nu e conceputa sa reziste la valorile de cuplu pe care le-ar dezvolta un asemenea motor. Deci, chiar daca se hotarasc sa o produca, fie modifica motorul, fie iar o sa asistam, ca si la Bugati Veyron, la nu-stiu-cati ani de dezvoltare pana o sa dea de cap transmisiei. Apropos, mai tine minte cineva prototipul ala de Maybach Coupe de acu' 4 ani ? Ei bine, s-a renuntat la ideea de a incerca macar sa-l produca din cauza motorului de neam-prost (era un 24 de cilindri in V, ce avea un cuplu de 800Nm la relanti), mai bine zis, din cauza ca nici o cutie de viteze nu era in stare sa preia eficient asemenea cuplu. |
@dacia_loo_gone
mai nou nu trebuie deloc sa se chinuie... mai bine fac in felul urmator.. ia un motor de pe o locomotiva diesel(cu tot cu genrator) si voala ... NU iti mai trebuie un ambreiaj imens... iti mai trebuie doar un motoras electric :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning