![]() |
Nou.. Dacia Hatchback
1 Attachment(s)
Noul Model De Dacia Sandero Se Plimba In Probe Prin Tara
Pareri Pro Si Contra La Prima Vedere Va Place ??? |
Re: Nou.. Dacia Hatchback
ala parer a fii renault nu dacie
|
:writers_bala e renault toata ziua !! si arata ca.....nu mai zic...
|
1 Attachment(s)
eu am cautat renault sandero pe google si uitati ce am gasit!
asta este intradevar dacia...comparati grila celei puse de FIGHET si celei puse de mine |
nu cred...tot renault pare..
|
VOI NICIODATA NU CREDETI NIMIC
OARE CE VA FACE SA CREDETI??? inainte d e toate trebuie s a fiii documentat citusi de putin dupa ce vezi linkul sa nu imi spui ca te razgandesti http://www.autof1.ro/dacia-hatchback...ns-in-romania/ |
uita-ti-va la usi, e bucatica de logan toata ziua
|
din cate vad eu in masca fata nu este sigla renault si nici dacia dar usile seamana bine cu cele de logan si oglinzile de logan 1.6 16v
|
E urata cu draci. ce poate arata mai urat decat un logan: o masina noua cu nume de "sombrero" si cu facelift de logan!!!
oare ce optiuni o avea?? se cam duce dracu toata firma renault cu masinile astea! |
asta e viitorul logan hatchback . sa vedem cum va fi in realitate. nu prea merg farurile alea sunt prea alungite.
|
ma bucur ca exista progres ........
masina nu arata nici rau dar nici bine ... :D |
mie chiar imi place.abea ast sa o vad pe strazi mai de aproape.m-am petrcut cu doua prin C dE AG ,erau cu nr de PROBE si chiar mi-au placut.
|
aaa urataaaaaaaaaa... daciile alea batranesti sunt mai marfaaaaaaaaaa... stati ma nebunilor cuminti.. e masina noua in primul rand.. si nu se compara in viata ei la tot ce vreti voi cu daciile alea din 1905...
|
din spate zici ca e clio :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning