Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Olcit Tuning Galati! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6586-olcit-tuning-galati.html)

IV3RSON 10-07-05 15:42

Olcit Tuning Galati!

6 Attachment(s)
Care stie de unde pot sa gasesc fibra de sticla??
Care poate sa ma informeze cum pot sa prelucrez fibra de sticla??
Care poate sami spuna cum sa fac un spoiler??
Ce imi trebuie k sa fac o matrita!?
Etc...
PLSS!!!

c i k y 10-07-05 21:11

super :wink: bravo!

orlando 10-07-05 21:35

e frumoasa da parca mergeau nishte jante si o alta culoare da oricum e dragutza! :roll: :wink:

IV3RSON 10-07-05 23:32

Culoarea...

Pai,...noi cam am luat o tzaca...pe cutia de vopsea pe care am luato noi scria alb perlat....era una de 3 kg...si a fost si destul de scumpa...asa ca trebuia sa iasa altu culoara...dar...merge si asa !! :P
Si jantele vor veni si ele...
dar momentan este o problema cu prezoanele...si nu prea as vrea sa fac flanse....ma mai gandesc :)

aleks 11-07-05 13:46

pe o scara de la 1 la zece ar primi un 7,5 pentru ca e home made...
plus pentru munca , minus pentru amanunte...

AleXXL 11-07-05 15:29

Re: Olcit Tuning Galati!

Quote:

Originally Posted by \"IV3RSON\"
Care stie de unde pot sa gasesc fibra de sticla??
Care poate sa ma informeze cum pot sa prelucrez fibra de sticla??
Care poate sami spuna cum sa fac un spoiler??
Ce imi trebuie k sa fac o matrita!?
Etc...
PLSS!!!

SEARCH - foarte folositor
A mai facut cineva un topic despre fibra de sticla,parca in sectiunea Constanta.....

Referitor la masina : merge....in orice caz,felicitari pt.munca depusa

B-14-BYE 11-07-05 18:17

4 Attachment(s)
Oltcit tunat inca nu este terminat.. aproape nici nu este inceput.. ) Bujii Iridium. radiator de ulei mare cu ventilator. turbo si intercooler. carburator alfa cu compresor de aer electric. injectie monopunct ca sa pot sa pun turbo. si intercooler.cutie cuplu scurt. (grup) frane modificate. etriere cu 2 pistoanase si discuri ventilate pe roti. 4 prezoane. jante 15 inci ATs cu gume micheline piloot 205 40 r15 . filtru de aer sport de carbon. exterior din fibra.. capota de evo. si multe altele.. in poze nu e vede decat capota.. o sa revin cu poze mai recente.. bord modificat.. super audio... bari de torsiune lasate. amortizoare.. super tari aproape blocate. Evacuare dubla. separata. 2 tobe de carbon finale. fara toba de mijloc.. direct tzeava pantzer pana in spate. de la fiecare evacuare. stanga respectiv dreapta. volan sport momo. neoane interioare. exterioare. eleron aluminiu. astept idei de tuning.. si .. sa discutam

orlando 11-07-05 18:35

doarr4u17 d c vrei tu sa superi lumea???
am intzeles ai o mashina pe care vrei sa o comentam...
da lasa-ne frate ca ai deskis topicuri pe tot forumu si nu tzi-a fost de ajuns acum ai distrus si sectiunea omului cu olcitu...
doamne...
fa un topic vei vedea ca iti vor raspunde cei care vor asta si gata da nu pui tu pe tot forumu olcitul tau! :evil:

HolySoul 13-07-05 02:40

e grav oltcitu tau colorat .. ce sa zic ? happy now ?
banuiesc ca-i si de vanzare pe vreo 4000 euro

orlando 13-07-05 09:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
e grav oltcitu tau colorat .. ce sa zic ? happy now ?
banuiesc ca-i si de vanzare pe vreo 4000 euro

mai taie un zerou sau 2 :lol: :lol: :lol:

si in legatura cu faza aia lasa-ne mai trebuie sa iti explic?
daca ne lashi iti promit ca spun ca e frumoasa...
daca kiar asta vrei sa vezi...
deocamdata e praf dupa mine are la culori pe ea de te doare mintea!
un mic pom de craciun! :wink:

Mondeo 13-07-05 10:12

penale olciturile aseta 2 kitch tuning bleah

aleks 14-07-05 14:41

al doilea e kiar kitch, nici mie nu-mi place :evil:

TND--TEAM 16-07-05 19:49

mai sunt si acele olcituri care au fost la craiova care sincer dadeau clasa unor dacii :lol:
:lol: masina cea mai tare e masina pe care o ai , omul a muncit la ea si vrea sa se mandreasca cu ea 8)

A_D_U 18-07-05 10:19

Cam prea multa tiganeala la al doilea Olcit. Primul e facut cu bun gust, dar cu banii putini. Oricum respect pt. amandoi ca au cu ce sa-si ocupe timpul si au un scop.

NosBoy 02-08-05 23:16

Misto masinutza, e facuta cu bun gust , imi place ca e totul pus la punct si e destul de simplutza, ar fi perfect daca ai putea sa scapi de pragurile alea de GTi( sti la ce ma refer) 8) , Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 11:18.

- Copyright 2026 4Tuning