![]() |
Claus ... FOCUS ON CAMELEON ...
6 Attachment(s)
Claus
MASINA: Ford focus MOTOR: 1.6 zetek CAI PUTERE: 100 CP Masina totala de show … Culoarea este geniala … Verde cameleon cu tenta Albastru Perl … la lumina este CRIMINALA !!! * Bara fata Rieger rx * Bara spate Carzone Specials * Praguri BCW * Jante Azev M 17” * Monitor LCD Pioneer 6400R * DVD player phillips * 2 subwoffere MNC 1800 RMS * 10 medii MNC voodoo * 6 tweettere MNC Xde * 2 amplificatoare MNC la 400 RMS * 3 amplificatoare MNC 250 rms * 2 condensatoare la 1,5 Farazi Claus este membru INSOMNIA RACING |
reusita... :lol:
|
masina este superba,dar acum a suferit mici modificari...are alte stopuri si nu mai are discuri de frana false
|
este frumoasa intradevar...
cand am fost la SABT&S prima poza cu ea am facut-o... dar pacat ca are doar 100 de calutzi sincer :shock: |
Am reusit sa o studiez f.bine cand a fost la zozo....
Culoarea...nemaipomenita....no comment :shock: O masina f.reusita.... Catzi nervi a 'macinat' masina asta..... :roll: ... Bv :wink: |
reusita, bine ca a scapat de imitatiile de discuri.
super masina |
masina arata excelent...bravo claus
@polifem: este zetec ma hasta... :twisted: |
am spus f clar ca nu discutam de motor sau de proprietari
|
ups , didn`t know about that one, de fapt de motor stiam de proprietar nu , anyway , masina arata foarte bine ! nu prea-i gasesti defect
|
sunt curios cine a putut afirma ca aceasta mashina este un kitch?!
un admin sau un moderator ne-ar putea ajuta in aceasta problema!!! so? ... ne dati un user? ... sa il putem intreba... sa poata justifica votul lui/ei? |
poli .. exagerezi .... votul e anonim.
ce ai spus tu suna ceva de genu ... care a indraznit sa voteze nashpa ca ii crap capu' :D |
Re:
Quote:
|
hhahaahahqhhahahah ... shadow promit ca nu ii crap capul ... dar ii retez fudliile :P:P:P :D:D:D:D
fffffffffoquse ... te pup mah ... ti-ar placea tie sa ai masina asa :P:P oricum ... cer ajutorull unui admin sau mod :D shi cel cu kitch ... sa se arate!!! |
te-as ajuta , nu am cum . intreaba pe mp un administrator. va rog fara offtopic aici . in 2 zile dispare tot offtopicul de pana aici . multumesc.
|
grupul celor care au votat kitch se pare ca a crescut
MWUHAHAHHA :twisted: :twisted: ps: sa nu se inteleaga gresit ... i hate imitatiile de discuri ... dar nu cred ca m-au deranjat asa de mult incat sa votez kitch |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning