![]() |
Focus MK2 facelift
6 Attachment(s)
Salut la toata lumea ... am noul Focus de 2 saptamani , 1.6 TDCI cu 90 cai , pt cei 800 km facutzi pana acum mi se pare consumul destul de mare ... din cate am auzit dupa 2-3 mii de km isi revine ... este versiunea + , mi`as fi dorit cea Titanium dar erau aproape 5 mii in plus . Pt. inceput as vrea sa`i mai pun catziva cai si nustiu daca e bine de pe acu motorul fiind nou si are f putzini km ... astept cateva sfaturi . Multzumesc !
|
Re: Focus III
salut si bun venit printre proprietarii de ford :) si sa te poarte peste tot fara probleme
|
Multzumesc oq !
|
10 Attachment(s)
sper ca intr`o luna sa incep mici modificari la exterior ... daca ma poate ajuta cineva cu angel eyes pt modelul asta as fi foarte fericit :D
|
frumoase jantele negre dar vezi ce faci cu prezoanele argintii ca ceva nu da bine:oops: si pote o folie ceva pe viitor. la cati mai multi km si fara incidente
|
Quote:
|
frumoasa masina ..sa o stapanesti cu placere si fara incidente
cat te-a ajuns? |
Quote:
|
Schimba-i jantele cu unele de 17'', iar dupa 5000 de km poti sa il chipuiesti sa scoti vreo 115 hp. Ai putea umbla si la suspensii adica sa il mai cobori un pic.
PS. Stopurile sunt cu LED sau fara? |
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. uite si poza cu stopurile .... |
Ca tot veni vb de jante ce tzine de sistem de prindere is in plop si plopu`n aer ... pe jantele ce sunt acu scrie 6.5j x 16 .... daca pun 7j sau 7.5j trebuie modificat ceva :?: Multzumesc!
|
uitate in catalogul rieger 2008 sunt niste jante super frumoase .. pacat ca nu sunt foarte multe cu prindere pt focus:(
|
sal...tare masina Bogdi.......niste folie si niste jante pentru inceput.....hai si pe la peugeot'ul meu
|
Re: Focus MK2 facelift
acel "j" reprezinta o latime, ii poti pune 7 fara nici o modficare (chiar si j ceva putin mai mare)
|
Re: Focus MK2 facelift
Quote:
Multzumesc Zeu ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning