![]() |
Care a fost cea mai puternica masina condusa de tine?
pt mine e masina lu Angi,un 300 zx,realy beast.cam 350 cp,urmeaza,evo 9(rotaru)f tare fiara si pe urma a mea.un s2:)
|
Re: Care a fost cea mai puternica masina condusa de u?
Audi rs 4 :)
|
300zx a lui angi, evo lui bogdan, am bagat o tura mica au el...m-a impresionat f placut, S2 lui mirciu nici nu mai vb cat de mult mi-a placut, imi era frica sa ii dau la inceput :D, Calibra lui tony iarasi merge f ff bine... dat totusi...rx-ul ..am fost doar pasager....si am ramas ..cu gura casa..nupot sa imi inchipui senzatia cand il conduci.....
|
Bine mah subaru, poate nu ati condus loganu` DCI si cu cip pe deasupra ..defapt chip pe fiecare bujie !!! :caffine:
1. Ce mai faina senzatie Rx7 pe departe urmata de SX. 2. Next 300ZX-u ...ma sperie masina asta, ceva legat de cutiile automate :joy: ..aici intra si calibra doar cu tractiune fata (alea fara cutia de transfer );) si cu multi cai. 3. last but not least, Subi Bug Eye Prodrive, cea mai faina senzatie intr-un 4WD, urmata de Evo 9, cea mai rapida 4WD (DUSMANU`) si S2 condusa ca la piata ..deci nush unde sa o bag :x ...la masini interesante mai bag si ///M3 din 2002 decapotabil subiect neinteresant ..nesatisfacator la banii care ii cere (poate avea motor de 2.0) La capitolul stat in dreapta\stanga dupa caz: 1. TOP : Mazda Rx7 PERFORMANCEZONE uphill , pilot: Tengu ...FUCK|n SCARRY and damn FAST ! :weee: ...tot aici intra si 200 SX-ul PERFORMANCEZONE pe circuit ,dorifto style :D 2. La capitolul Fun dar fara prea multe emotii (rollkage si hamuri) Subaru Time Squad uphill pe speciale in cluj (Tarnita) Masini care vreau sa le vad\testez: Evo si subi de VTM, noul Skyline(si vechiul), noua supra (si vechea supra), Pulsarul GTi-R, Porsche Gt2, GT3 ...si cam tot ce e destul de rapid are un look interesant sau o istorie in motorsport. :workout: |
:clap:,cali lu Tony,shocanta fara 4x4.f rapida.:-P.
|
inca nu am condus ceva care sa ma sperie
|
pai deocamdata am fost copilot in:
Nissanu lui angi- senzatie tare Audi s2 mircea- in sensu giratoriu de la MOL am crezut ca fac pe mine ;)) (just kidding) De condus : Peugeotu meu( 205-u pictat) Audi s2 prin curte ca pe drum nu imi da nime masina ;)) + maruntisuri Peugeot 307 combi(tot a lu mircea) Chevrolet Blazer cu motor de 6000 Cm3 |
poi sincer sa fiu cea mai tare masina pe care am condus-o este EVO 9 si apoi un BMW 645 ci BMW 760 v12, Mercedes s 500 4MATIC, BMWul lui IonutMFF( o adevarata bestie) si am fost copilot in masinile lui Tengu care mi-au marcat viitorul. in rest vreau sa conduc S2 Mircea, Nissanul lui Angi si bine inteles LOGANul lui KAIsuke.
|
:D:Dam vazut ca s2 lui mircea e gata vreau sa-l conduc sa vad cum e acum:D:D:lol::tetter:sa vad ce diferenta e intre ce era si ce este dupa modificari
|
O bestie ...altceva nu poate fi :))
|
Quote:
|
Proiect SenzaTionS2 :))
|
mazda rx-8 sooper masina,cea mai tare din cate am condus.
|
Quote:
|
Quote:
ai putea da detalii mai multe despre el:rolleyes2:-P:-P:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning