![]() |
[Concurs] Manga Cars Tuning pentru Racer Life ( Joc Online )
Cine vrea sa participe la concurs sa ma contacteze pe messenger la idul: Anthraxx_94
Concursul consta in realizarea unei masini pt jocul Racer-Life Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba citit aici despre Racer Life: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=61286 Concursul are o limita de 50 jucatori :D...voturile fiind date de utilizatorii jocului/forumului Premile vor fi acordate astfel: Premiul 1: 600 000 bani in banca...numele utilizatorului va aparea in joc, la fel si masina + O masina unicata! ( Exterior Unicat ) Premiul 2: 300 000 bani in banca...numele utilizatorului va aparea in joc, la fel si masina + O masina unicata! ( Exterior Unicat ) Premiul 3: 200 000 bani in banca...numele utilizatorului va aparea in joc, la fel si masina + O masina unicata! ( Exterior Unicat ) Premiul 4: 150 000 bani in banca...numele utilizatorului va aparea in joc, la fel si masina + O masina unicata! ( Exterior Unicat ) Premiul 5: 100 000 bani in banca...numele utilizatorului va aparea in joc, la fel si masina + O masina unicata! ( Exterior Unicat ) Toti participantii vor primii o mentiune, care consta in 20 000 in banca :)[NUMAI daca posteaza o masina cu toate cele 160 variatii] IMPORTANT: va rugam sa folositi baze noi, de calitate mare pt masinile facute :D Pt orice ajutor, sau baza pentru masina contactati-ma pe messenger Vom organiza un sondaj pe forum de indata ce s-au inscris 10 jucatori :) P.S. Puteti sa folositi sectiunea de tutoriale de pe forumu racer life :D si dak aveti un tutorial bun il puteti posta acolo |
Re: [Concurs] Manga Cars Tuning pentru Racer Life ( Joc Online )
Am uitat Informatii generale:
-fiecare masina are 160 variatzii(160 imiagini) -4 kituri, 4 tipuri de rotzi si 10 culori in toate combinatziile posibile -numele fiecarui fisier se pune in urmatorul fel: numele_masinii-numarul_kitului-numar_jeanta-culoare.jpg (va rugam scrietzi in loc de jeanta, geanta, pentru ca din cauza unei greseli observate prea tarziu, toate masinile facute au numele asa) exemple: skyline-kit1-geanta1-color1.jpg 350z-kit3-geanta4-color7.jpg -imaginile sunt de marimea 175x60 |
km mult de lucrat si cam mica recompensa
|
zimi tu ce sa mai ofer ? daca ar fi dupa mine as da si bani in realitate dar nu am :(
|
chiar nimeni ? :(
|
Au inceput sa vina concurenti :) pentru a vota click aici http://racer-life.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=24
|
bha
cand vreau sa-mi ieau o masina din magazin nu pot !! CUM DAU SA MEARGA? |
mane yo ma bag in concurs...lucrez deja la nissan silvia s15...asta inseamna k voi primi mentiune sau ce???fi mai explicit!!
|
vreau si eu sa ma apuc de tuning virtual pentru acest joc.imi spui si mie ce trebuie sa facsi daca imi trebuie vreun program pentru tuning-ul virtual
Mersi:) |
In primul rand se numeste manga-pixel tuning nu virtual tuning
In al doilea rand se face cu paint sau cu photoshop (cu paint e mult mai usor) Si in al treilea rand Topicul asta e plin de panza paianjeni :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning