![]() |
passat vs. golf4
salutare!
am un prieten care vrea sa-si aduca din Germania o masina si nu prea stie care. Passat 1.9 tdi,131cai,2004 vs.Golf4 1.9tdi 131cai 2004sau 2005.Astept parerile voastre.Acum spuneti voi avantaje-dezavantaje(cost intretinere,tunning).Care credeti ca e mai buna. |
Re: passat vs. golf4
Volvo S40 sau Saab 9-3 si nu mai are dileme;)
|
eu zic golf sau passat si tu zici vovlo?
|
eu zic daca omul vrea : sa aiba loc si nu vrea tuning mai bine are alege passatul daca arevrea tuning mai bine golful , nu zic ca la passat nu i-ar sta bine un tuning da mai bine i-ar sta la golf , intretinerea la amandoua e la fel si sa incerce sa isi ia masina cu cati mai putini km la bord :) Bafta!
|
nu sunt piesele mai scumpe la passat decat la golf?eu cred ca da...
|
intre golf 4 si passat este o diferenta destul de mare atat din punctul de vedere al pretului cat si al clasei din care fac parte,nu prea ai cum sa le compari
|
exact..is 2 masini total diferite...
ar trebui sa te gandesti mai bine...ce vrei de la o masina, ca sa le poti diferentia. iar golfu 4 cred ca mai bine ar putea fi comparat cu passat b5, ca pretz. |
eu sunt de parere ca daca nu ai familie sau mai mult de 3 oameni de carat in masina fara bagaje nu ai nevoie de passat. golful e ideal
|
si eu tot pe mina unui golf 4 as merge daca as fii in aceiasi situati e cu tine si binenteles daca nu as avea familie mare acum tu decizi si sti ce vrei
deci votat golf 4 |
Va multumesc pentru raspunsuri si daca mai sunt pareri sunt binevenite.:D
|
cum zice toata lumea sunt 2 masini diferite,acuma conteaza care iti place mai mult,nu inseamna ca daca nu ai o familei numeroasa trebuie sa-ti iei o masina mai mica.
|
ma dar la ce bun passatul daca nu iti foloseste? si vad ca el vrea 131cp deci cel mai puternic 1.9 deci e clar ca vrea s-o alerge. si daca vrei ceva sa alergi iei golful nu iei un passat pt ca nu prea e de alergat... sau iti iei passat doar ca sa fii in randul "smecherilor" cu passat 1.9tdi
|
Quote:
|
Quote:
|
acum sa fim seriosi... multi isi iau passat doar pt ca scrie pe ea passat si pot sa se laude la prietenii lor cocalari cu passatul lor cocalar (spun asta pt ca de la ei se aud manele in blana si beculete coloarate prin faruri si alte cele - creca daca ar vedea inginerii vw ar muri), cu 1,9tdi-ul lor cocalar pt ca in conceptia lor 1.9tdi e de top, e d-ala cum ar zice ei "pachete-pachete" sau ce mai zic...
nu generalizez. multa lume isi ia passat pt ca stie ce e sub caroseria aia si pt ca chiar le place. iar 1.9tdi il iau unii pt ca e exact ce le trebuie. dar asta se intampla mai rar. scuze de offtopic: btu eu zic sa-ti iei ce iti trebuie. recomand golf |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning