Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   The 18th RevSpeed Tsukuba Super Battle (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/65698-the-18th-revspeed-tsukuba-super-battle.html)

RoSonic 04-02-08 12:46

The 18th RevSpeed Tsukuba Super Battle

84 Attachment(s)
The 18th RevSpeed Tsukuba Super Battle

Decembrie 2007.
Circuitul Tsukuba
Japonia

Galerie foto:

FLO_GSU 08-02-08 15:28

Re: The 18th RevSpeed Tsukuba Super Battle

ce-a fost acolo nici nu vreau sa ma gandesc....masinile nu prea sunt multe de spus...BESTIALE

Chucky bmw 08-02-08 15:38

o fi fost misto acolo? :)) :)) de masini un am ce zice

Licu 08-02-08 17:04

Subaru Wrx Sti Alb...Superba Masina...:X deci prea vis...Vedem`as intr`una de`aia:X

Takashy_Vtec18 08-02-08 20:50

Sooper eveniment...sooper masini

jacksoon 08-02-08 21:06

super tata...super....in special nisanul gt-r..nu am cuvinte..dar nici celelalte masini nu sunt de lasat...frumos..poate si la noi vor fi candva piste de asa ceva..dar va mai dura pana cand se va hotara conducerea sa nu mai arunce bani pe restaurante de 1 mil de euro pt ei....mari obositi.....

Fixius 08-02-08 22:32

nu mai puneti poze cu asemenea evenimente, ca noi de aici ne taiem venele !!!

SnowMan 08-02-08 22:43

OH MY GOD! as fii vrut sa fiu acolo, masinile japoneze........ dragostea mea cea mare.... sper sa ma gaseasca si pe mine una curand :) ador integralele.... vai ce show , sper sa vina si pe la noi japonezii cu "japonezele" lor sa ne dea niste lectii de drift, k la noi liniutza e baza.

ArCaDa 08-02-08 23:06

vaiii....prea frumoase toate masinile...nu e una care sa nu iti placa....te indragosteti..pacat ca nu e si la noi asa ceva...ca poze vezi dar pana nu esti la fata locului sa auzi motoru si cum urca in trepte..nu e frumos...

Vely 09-02-08 00:04

Masini japoneze, modificate in stil japonez la japonezi acasa! Deci ce vreti mai mult?

maryo86 09-02-08 08:20

Intradevar sunt cei mai tari dar ca sa poti fii cel mai tare trebuie sa ai si fondurile necesare.Japonezii in afara faptului ca sunt pasionati sunt si foarte bogati

2fast4you 09-02-08 20:25

Nici n-au aparut bine GTR-urile ca baietii le-au scos la joaca. Ala rosu mi se pare superb

Gabytzu` 09-02-08 20:31

sooper....bestial..numai cuvinte de lauda :P

Victor_WRC 09-02-08 20:54

Intrebare !!! mai trb sa vorbim ceva despre Japonezi si felul in care tuneaza ei masinile si de drifturile lor ?? NU prea cred !!! Vreau sa spun ca daca vrei sa vezi tuning de calitate du-te tata la ei (nu vreau sa insinuez ca in Europa sau in SUA nu este tuning de calitate dar nu se poate compara cu cel al JAPONEZILOR)

Prestige 10-02-08 05:13

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1346566)
Intrebare !!! mai trb sa vorbim ceva despre Japonezi si felul in care tuneaza ei masinile si de drifturile lor ?? NU prea cred !!! Vreau sa spun ca daca vrei sa vezi tuning de calitate du-te tata la ei (nu vreau sa insinuez ca in Europa sau in SUA nu este tuning de calitate dar nu se poate compara cu cel al JAPONEZILOR)

Alt copil de 15 ani care-ti spune cam cum stau lucrurile in tuningul mondial.
Nu pot sa spun decat ca este parerea ta.....si pentru mine cel putin nu-si are nici cea mai mica valoare.

O delectare vizuala de bun augur !

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning