![]() |
Machetele mele - amphetamine
6 Attachment(s)
Marca : Opel
Model : Astra GTC Scara : 1/18 Producator : Welly Marca : Hummer Model : H2 Scara : 1/32 Producator : Bburago mai urmeaza... scuzati mizeria - blitzul evidentiaza tot... |
Re: Machetele mele - amphetamine
Quote:
|
Frumoase machetele da asculta sfatul lui razvan :
Quote:
|
7 Attachment(s)
Marca : Mini
Model : Cooper Scara : 1/18 Producator : Bburago Marca : BMW Model : M Roadster Scara : 1/18 Producator : Bburago BMW-ul are mare valoare sentimentala, portbagajul s-a pierdut cand scumpa mea vara de 3 ani s-a hotarat sa mi-l darame de la 2m inaltime (nu ma intrebati cum)... in fine nu am mai gasit portbagajul si imi pare foarte rau... va trebui sa imi curat restul machetelor de marker pt ca la fel, scumpa vara a avut chef de desene:evil: dau edit la primul post si mai bag 2 poze cu gtc-ul fara blitz. stiu ce face blitzul, dar m-am grabit sa deschid topicul azi noapte:)) |
2 Attachment(s)
din pacate nu se mai poate edita uitasem:( adaug acum 2 poze sper sa nu fie vreo problema cu regulamentul pt ca nu e o macheta noua si nici nu am atins cele 6 poze max
|
Quote:
|
Quote:
|
se poate face portbagajul la Z3 e mai greu dar se poate sigur!;)pacat de el sa stea asa:sad:
|
cat ai dat pe Opel?
|
6 Attachment(s)
Marca : Shelby
Model : Series One Scara : 1/18 Producator : Bburago Marca : Dodge Model : Viper GTS Scara : 1/18 Producator : Bburago opelul a fost 27EUR gasit intr-o benzinarie din slovenia:-P |
Frumos SHELBY-ul:D
|
frumoase! nu am ce zice! pacat d ebmw! am si eu pe albastru si tot la fel a cazut de pe la 2m si s-a facut zob! l-am lipit si sta in "stand". bafta1 sper sa iti repari bmw-ul ca e pacat de el ca e o macheta f f f frumoasa si foarte reusita!
|
6 Attachment(s)
Marca : Ford
Model : Focus Scara : 1/24 Producator : Bburago Marca : Land Rover Model : Freelander Scara : 1/24 Producator : Bburago Multumesc pt aprecieri:) mai am inca 2 si astea sunt cele curate... restu...: tocmai am terminat de curatat un golf4 2usi de marker... la jenti n-am avut ce face... un new beelte facut intentionat cu markeru stilu flacari sau alte cele total nereusit nu creca am ce-i face... si un bmw m3 e36 care e putin avariat de marker:P o sa mai postez din ele... |
superb ford-ul....este foarte frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning