![]() |
Noul Civic apare in 2006
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de noul Civic? Mie imi place.
|
:no: :no: :no:
Nu imi place!Eu zic ca au stricat ideea de Honda Civic! Ce tuning mai faci pe asta!Bine cu bani foarte multi faci dar asa cu buget mai redus....! :no: :no: :no: |
imi place... :)
|
Arata bine, dar dupa cum a spus @NOS@ nu prea mai poti sa-i faci modificari la un buget mediu.
|
prea tare ! si nu stiu ce tuning iti mai trebuie la asa masina ....adik ar fi cateva elemente care ar merge adaugate dar finutze de tot nu balarii dinalea mari ! :wink:
|
pai care era ideea de honda civic? sa arate aiurea? asa arata bine din start, nu are nevoie de modificari pentru a fi o masina care sa arate intr-adevar bine, imi place!
|
aveti dreptate...la exterior nu prea poti sa faci mare lucru,si eu m-am gandit, dar cred ca mai important e motorul...care sa fim seriosi e un V-TEC
|
cred k la exterior ma deranjeaza eleronu ala.....care stiu ca nu e pus de forma.....dar nush zici ca sta ca pe gard
|
merge...
nush ce sa zic pe asta nu mai merge un tuning frumos asta deja e futurista nu o mai potzi umfla sau ceva... imi place ca are eshapamentul pe mijloc... |
E tare de tot civic-ul.Chiar ii trebuia un aspect mai fioros :twisted:
|
e super tare masina daca vrei s-o tunezi cu buget mediu n-ai bani de asha masina lojik , nu ?
si daka vrei s-o faci sa fie \"unica\" lipesti doua stickere cu NIKE pe ea si ai rezolvat nu trebe sa=i pui eleron de carton si praguri de fier pe ea :))) masina arata super stock daka vrei sa-i faci ceva faci pentru mai multi cai , parerea mea :) |
FRONT SIDE EXTRAORDINAR SUPER \"INCRUNTATA\" insa spatele m-a dezamagit total eleronul ala e pus k dreaq insa eu cred ca nu aceasta va fi varianta finala .Honda Rulz :D (noroc cu bicicleta adusa intr-o geanta din state ca altfel ar fi murit de foame astia de la honda :lol: ):PEACE:)
|
Bagati-va mintile in cap! Masina nu o sa arate stock asa cum arata in pozele alea! In primul rand unde ati vazut voi masina stock fara clante la usi sau cu carbon hood? Si ganditi-va ca Civicul nu este neaparat o masina sport din start, ci o compacta (in aceiasi clasa cu Megane Golf etc), deci are un anumit segment de consumatori care probabil nu ar gusta eleroane si alte briz-brizuri sporty-look!
Si dupa o scurta cautare pe net ia priviti ce am gasit despre noul civic: http://www.channel4.com/4car/gallery...nda-civic.html Nu prea seamana, nu? :wink: |
Alte poze ceva mai explicite:
http://www.newstreet.it/home/foto.as....jpg&Tit=Honda Civic Concept 2006 01 Si ceva date despre motor: 1.8i V-TEC - 103KW (140cp) @ 6300rpm, 174NM @ 4300rpm ... n-as zice tocmai impresionant... |
hai ca e reusit dar parca mai frumos este primul...stiti voi,ce e nou nu e neaparat mai bun :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning